VivanDivan

VivanDivan

lördag 16 mars 2013

Busigt fredagsmys och filmtips

God morgon vänner! Igår kväll kunde jag verkligen inte somna. Låg vaken och tittade på film halva natten och vakade över liten sjuk prins. Emilia ville sova nere i vardagsrummet så jag bäddade åt henne i ena soffan. Felix somnade redan efter fem nån gång i TV-rummet bredvid och vaknade bara till när han fick ont i öronen och fick påfyllning av medicin och nässpray. Sen sov han bort hela kvällen och jag och Emilia fick äta själva. Vi lagade lax i ugn med pommes och hollandaiseås med avocadosallad. Smaskens var det och när T inte är hemma äter vi alltid i soffan (eller vid soffbordet kanske man säger). Lite busigt sådär då vi vet att T inte är så förtjust i det konceptet he he…

DSC_0565

Emilia kröp ner på en kudde på golvet för att nå bättre

DSC_0571

Drycken bestod av Fanta. Tycker förresten inte ni att Fantan blivit liksom gulare på senare tid? Undrar hur mycket skit det är i sån där läsk egentligen….?

DSC_0573

När sen båda barnen somnat blev det filmmaraton för mig. Såg actionrullen Alex Cross som jag tycker var helt klart ok som fredagsunderhållning…

alex-cross-poster03

Sen såg jag  American Pie 2 och efter det Enemy at the Gates. Dessa gick på TV. Men sen måste jag också tipsa om en film jag såg häromdagen. En helt fantastisk feelgoodfilm med massa värme och jag blev glad av den. Den jag talar om är franska “En oväntad vänskap”. Helt fantastisk film. Se den om ni inte gjort det!!!

enoväntadvänskap

Sen somnade jag fotskavs med Felix i stora soffan och där blev vi kvar resten av natten :)

Nu sitter jag här och velar hur vi ska göra idag. Har tre biljetter till barnteatern på bibliotektet idag men även om Felix är mycket piggare idag vill jag inte ta ut honom helst. Och min mamma har erbjudit sig att gå med Emilia men hon klagar på huvudvärk nu och då mina föräldrar reser bort nästa vecka vet jag inte om jag vill att hon ska behöva utsättas för smitta om nu Emilia är på gång att bli dålig. De vill ju så gärna de små och det är så svårt att förklara för dem att även om de känner sig pigga just nu är det inte så lämpligt då de dels kan smitta andra och dels faktiskt kan bli sämre.

Elände….och imorgon är det avslutning på innebandyn med föräldramatch och sen ska Emilia på kalas och det känns ju också som det är i farozonen…

Hoppas ni har en frisk och skön helg därute i a f

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Mysigt!
    Jag har en bekant Fantaälskare som smakade skillnad och ringde och fick bekräftat att receptet är ändrat. Själv dricker jag aldrig Fanta, inte min smak helt enkelt.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Krya på er, hoppas det inte blir värre. Har nog aldrig hört några som har sån otur som ni och är sjuka så ofta.
    Peppar, peppar, så var mina barn i princip aldrig sjuka när de var små. Men, som någon sade, det straffar sig nog när de är äldre.
    Bra tänkt att inte smitta andra, barnbaciller är inte att leka med.
    Trevlig lördagkväll

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar