VivanDivan

VivanDivan

måndag 25 mars 2013

Alltså, jag mår sjukt dåligt….och mer än lovligt knasig dagens….

God morgon vänner! Hur mår ni denna måndag? Tredagarsvecka den här veckan och oh my så skönt. Även om jag varit hemma en del senaste veckorna och tagit hand om sjuklingar så är det ju inte riktigt samma sak som att vara ledig och kunna hitta på något kul. Så det ska bli very very nice. :)

Igår var jag tvungen att jobba nästan hela dagen och därför blev det lite dåligt med uppdatering här på bloggen. T tog med sig barnen till Leos Lekland som är ett stort lek-komplex med klätterställningar, rutchkanor, bollhav mm och de var där hela eftermiddagen så jag fick jobba i fred. Klockan 21 igår kväll lade jag ner jobbandet och var då rätt slut i huvudet. Blev lite slötittande på TV innan jag gick och lade mig.

Men varför mår jag så sjukt dåligt då? Nej, jag är inte magsjuk, jag har inte psykiska problem och är pigg och frisk förrutom lite förkylning. Meeen, jag såg en film igår som fick mig att må så j-a dåligt och fick såna olustkänslor att jag bara måste tipsa om att ni INTE ska se den. Jag gillar ju skräckfilmer som ni som hängt med här kanske förstått men den här var inte speciellt skräckig fast den var menad som en utan bara rent obehaglig. Fy tusan alltså….

Filmen jag pratar om är “The human centipede”. Den kom för ett par år sen och har fått två uppföljare men det var alltså ettan jag såg igår. Den har blivit jätteomtalad just för att den är så “äcklig” och det har talats om att folk lämnat biograferna där den gått. Har dragit mig för att se den men ibland är nyfikenheten för stor. Något som jag ångrar lite idag. Alltså, se den INTE om ni inte redan gjort det. Fy f-n alltså….Inte så att man blev rädd och man såg inte mycket splatter men känslan av handlingen som jag inte tänker berätta om här utan ni kan läsa mer på IMDB eller Wikipedia.

Usch och fy, nu glömmer vi den och visar en dagens istället :) Tunika Odd Molly Sigh Dress strlk 0 i golden porcelain, jeans G-star, kofta Odd Molly Paisley Cardigan lite brown strlk 1 och skor Airstep. Skärp H&M

P1270264P1270265P1270266P1270267P1270268P1270270P1270269P1270271P1270272P1270273P1270274

Och nu tänker ni förstås att “Nu har hon blivit mer än lovligt knasig i sina kombos” som blandar sidentrasan med gympadojor. Jojo, jag har ju sagt det förr. Jag är ju lite schizofren i min klädstil men det är jag och jag trivs med det :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Vilken tuff outfit! Gillar gympadojjorna skarpt. Kram!

    SvaraRadera
  2. Inget knasigt med det, din dagens passar dig och då är det rätt eller hur?
    Kram på dig och glöm läskiga filmen nu!
    Marika

    SvaraRadera
  3. Nej, den filmen kommer jag aldrig att se. Det insåg jag första gången jag hörde talas om den. Vi hade tjejmiddag för ett par veckor sen och då kom den på tal igen. Den verkar sjukt vidrig och jag vet att jag skulle må piss efter att ha sett den. såna där vinklingar och sjuka påhitt gör mig bara illamående. "gillar" mer filmer a la Seven och när lammen tystnar.

    kram

    SvaraRadera
  4. Jag gillar din schizofrena stil, det blir roligare och snyggt tycker jag. Filmen ska jag nog inte se, så tack för tipset..
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jätte-snyggt! Koftan är bara så söt!
    Gympadojor går väl hur bra som helst, det är ju mixen som gör att det blir personligt.
    Hellre det än alla tråkig business klädsel som råder på mitt jobb, dvs dräkt och kavaj, det är så stelt!!

    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar