VivanDivan

VivanDivan

fredag 15 mars 2013

Örvärk, isolering och gulliga grannar

Halloj i fredagsskymningen! Hur har ni det? Fredagsmyset påbörjat hos er eller? Här har vi just nu lite sådär lagom jättejobbigt. Felix har hög feber och sån örvärk att han bara gråter. Lille prinsen och mammahjärtat blöder när de små har så ont. :-( Jag bara väntade på detta för Felix råkar alltid ut  för örvärk när han är förkyld. Han har haft X antal öroninflammationer dessutom i sitt 5 åriga liv och vi vet precis hur natten kommer bli. Man ska ju ge nässpray och sen blanda alvedon och ipren men vår ipren var utgången i datum och oj vad man känner sig isolerad när man bor på landet och mannen är på skidresa. Vill ju inte lassa in lillen i bilen när han har så ont och har hög feber för at åka och handla så det är faktiskt ett elände när man är ensam och de små är sjuka. Största nackdelen med att bo såhär. Och långt till grannar också så det är ju inte bara att traska över och låna. Men så finns ju det där Facebook och jag hamnade i en liten chat med en “granntjej” som bor nån kilometer från oss och rätt var det var tutade det här utanför och hennes man stod här med en flaska ipren. Hur gulligt är inte det? Jag blir alldeles rörd. Här på landet tar man hand om varandra :)

Annars har dagen sett ut ungefär som på bilderna nedan. Felix som blir oerhört mammig när han är sjuk har legat i mitt knä i stort sett hela dagen. Jag har försökt jobba lite och Emilia har spelat på Ipaden och lekt med lego och Barbie och kikat på film så hon har kunnat roa sig jättebra själv vilket tacksamt tas emot.

IMG_2759IMG_2757IMG_2760IMG_2764

Nu ska jag försöka sno ihop en fredagsmiddag här. Tur man har lite i frysen i a f. Lax blir det och sen får pop-corn duga som snacks till fredagsmyset för det var det enda gottiga vi hade hemma. Eller jag har nog förresten lite glass i frysen. Det ska vi nog mumsa på till kvällen :) Sen hyr jag nog nån film på Headweb när de små somnat. Misstänker att det kommer bli en låååång natt med lilla killen så det är bra att ha nåt att roa sig med om man ändå ska vara vaken och vaka liten sjukling.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll vänner. Vi hörs imorgon

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Vilka toppengrannar....
    Inte roligt ha öronvärk...hoppas han snart piggar på sig.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Usch och fy. Tur med bra grannar! hoppas han kryar på sig snabbt!!

    SvaraRadera
  3. Usch, stackarn! Öronvärk gör ju så sabla ont. Tur med gulliga grannar.

    kram

    SvaraRadera
  4. Stackarn, örvärk är inte att leka med:( Skönt att Iprenen kom till er. Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar