VivanDivan

VivanDivan

tisdag 12 mars 2013

Withlove short dress var det ja…

Hej alla söta vänner! Imorse hann jag inte riktigt blogga. Var uppe tidigt i ottan för att skriva Emilias inbjudningskort till hennes kalas som hon ska ha om två veckor. Kände att jag måste skicka iväg dem idag så folk kan planera :) Men ack vad ovan man är att skriva förhand sådär. 16 kort och skrivkrampen kom som ett brev på posten :-) Och jag ställer mig återigen frågan: VARFÖR INTE GÖRA SAKER I TID ISTÄLLET FÖR ATT STÄLLA KLOCKAN OKRISTLIGT TIDIGT I SISTA STUND????  Jag gör ALLTID såhär. Skjuter upp saker till absolut sista stund och så får jag göra det såna här tider :)

Vet ni, jag hittade ett sånt där fynd igen här före jul men så har jag glömt bort den lite. 70% rea och det är inte dumt. Odd Molly Withlove short dress strlk 1. Såååå himla mjuk och gosig och inte ett dugg sticksig. Lite svår bara att komba. Lite för kort för att vara klänning men känns nästan lite lång som tröja. Vet inte men jag gillar den i a f för den är så go. Måste ju passa på att använda ullplaggen nu innan det blir vår på riktigt. Fortfarande iskallt och imorgon ska det visst komma snö. Suck…hoppas det inte kommer mycket för T ska ju resa bort och svärfar som annars brukar hjälpa till med plogningen ska opereras idag. Så kommer det mycket snö och jag måste ut med traktorn vet jag inte vad jag gör. Köra traktor är nog inte min starka sida….

Just det, till “kärlekströjan” har jag jeans från G-star, skor UGG och sjal Beck Söndergaard.

P1270063P1270057P1270056P1270058P1270059P1270061P1270060P1270062

Nu ska jag slänga i mig min matlåda här. Ha det gott

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. men åhh så snyggt verkligen thumbs up !! Man kan ju ha en kort kjol till är ju lite inne :)och casual !!

    Håller tummar ATT DET INTE BLIR NÅN SNÖ !!

    Kram till dig
    Tina

    SvaraRadera
  2. Galet snygg tröja och du är ju ursnygg i den!
    Toppenfin outfit!Ja fyyy för snön nu, vill ha våååååår!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  3. Den är jättefin! Och du kombar så bra! Till mig hade den säkert gjort sig utmärkt som klänning ;-)

    Jag är också sån där som skjuter upp allt till sista sekund... Irriterande! Man vill ju egentligen inte ha det så. Men tror de flesta jobbar bäst under press!

    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar