VivanDivan

VivanDivan

torsdag 14 mars 2013

Barbie hela natten, Barbie hela natten låååång

God morgon vänner! Nu tror ni jag blivit helt dum i huvudet när ni läser rubriken va? :-). Men jag lovar, jag är inte knäppare än vanligt. Ska förklara….

Igår kväll åkte ju T iväg till Åre och jag var så trött och kände mig frusen och hängig och ville bara gå och lägga mig. Så jag mutade barnen med att om vi gick och lade oss i vår säng skulle de få titta på film tills de somnade. Det köpte de naturligtvis så Barbie och älvornas hemlighet sattes på på DVDn. Mysigt att krypa ner mellan två småttingar och slöa fast klockan bara är halv åtta. Nu var det så att vi somnade visst alla tre och säkert nästan samtidigt också. Filmen somnade dock inte för den gick om och om och om igen hela natten visst. Hmmm, annars brukar jag vakna på nattkvisten när jag somnat ifrån TVn men inte inatt. Måste varit riiiiktigt trött. Och tror ni inte att jag vaknade med värsta halsontet och täppt i snoken. Huvudvärk from hell och Felix har också ont i halsen säger han och låter jätteroslig så nu är förkylningen tillbaka i huset. Men vad sjutton, det är ju två veckor sen sist så vad trodde jag? Dhhhööööö….

Men masa iväg till jobbet ska jag ändå få se hur länge jag orkar. Dagens blev varmkoftan Ego Trip short cardigan från Odd Molly, jeans Please och skjorta Minimum. Skor Jeffrey Campbell.

P1270084P1270079P1270080P1270077P1270083P1270082P1270078P1270081

Ikäll ska jag försöka blogga lite om nåt annat än bara trista dagens-bilder. Jag vet att jag varit tråkig i veckan men jag har varit så gräsligt trött på kvällarna. Har inte ens orkat öppna datorn så jag har inte hängt med vad som hänt i resten av blogglandia heller. Fy mig men just nu är vintertröttheten så konstant och seg och tråkig att jag spyr. Ge mig lite vår nu då!!!

Ha det fint idag vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Hej Vivvi! Jag har mailat dig i måndags angående velourette klänningen!

    Kram V

    SvaraRadera
  2. Det är ju dagens-bilder man vill se ;) Fin du är! Kram

    SvaraRadera
  3. Det är ju det som är kul du är inte tråkig och tråkig måste man få vara gillar som det är ..mera flera dagen el olika kombos :)
    Du är jättefin idag ser inte nå krasslig ut !!

    KRAM å Krya vi har nu hållig på i 3v med förkylning hosta blir bara värre å värre...suck !!

    / Tina

    SvaraRadera
  4. Hemskt med sjukdomar men det är denna tiden på året när man går ständigt omkring och är förskyld.....blää. Du är hursomhelst sååååå vacker i din dagens, perfekt kombo!
    KRAM!!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar