VivanDivan

VivanDivan

tisdag 5 mars 2013

Nu får det väl ändå bli vår

God morgon vänner! Tittar ut nu på morgonen och det är faktiskt lite ljusare ute. Tycker mig t o m höra lite fågelkvitter och jag inser nu att jag är riktigt himla trött på vintern. Nu vill jag ha vår. Solstrålande värme som smeker kinderna när man är ute, fram med skinnjackan och bort med dunjackan, vårblommor som sprider färg och glädje, ljust när man åker till jobbet och ljust när man kommer hem som gör dagarna längre, fågelkvitter och när man är ute och promenerar dammar det sådär vårigt om det kvarliggande gruset under fötterna. Det vill jag ha just nu. Normalt hade jag nog velat ha vinter ett tag till då vi brukar åka upp och åka skidor i början på april men i år blev det miss i bokningen så det blev ingen resa tyvärr och då tycker jag det lika bra kan bli vår på en gång. Typ NU!!!! :-)

Ikväll ska jag pynta lite i köket med lite nya rosa vårfärger tror jag. Älskar rosa på våren. Det piggar upp :) Sen ska jag skriva en hög inbjudningskort till Emilias barnkalas också som måste skickas a s a p. Vi har fått skjuta ett par veckor på barnkalaset p g a sjukdomar och elände men det gör ju inget. Då har hon nåt att se fram emot…

Dagens idag blev ett budgetfynd från Vila som jag köpte när de hade total utförsäljning här i stan p g a flytt. 70 % rabatt och blusen som jag har på mig idag kostade mig en hundralapp. Till den har jag jeans G-star och en kavaj från förra året från Lindex. Skor UGG.

P1270017P1270023P1270021P1270022P1270019P1270020P1270018

Ha det gott sötnosar så hörs vi ikväll. Då lovar jag att visa lite bilder från min och Emilias weekend. :)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. A men skrev jätte inlägget här..borta!! Suck. Vad hände.
    Ville iallafall säga att den Kennedy jackan var underbar snygg tuff. Älskar kavajer.
    Kram när får vi seee bilderna från Stockholm???
    Eva

    SvaraRadera
  2. ÅH, så fin kombo, helt i min smak ;-)
    Snygging ska bli kul att se dig på Style of The Week.
    KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Snyggt! Och visst längtar man lite efter våren när det ändå inte blir någon mer skidåkning. Det ska visst bli kallt här till helgen igen, men hoppas snön håller sig ifrån stan. En skidtur till hade gjort sig, men sen får det gärna bli vår på riktigt!

    Trist med de där årsdagarna man helst inte vill ha. Men ändå viktigt att markera dem lite grann tycker jag, det hjälper mot sorgen.

    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar