VivanDivan

VivanDivan

torsdag 7 mars 2013

Det man inte hinner på dagen och inte orkar på kvällen får man göra på natten

God morgon på er! Eller god eftermiddag känns det som nästan. Jag blev sååå himla trött igår kväll efter sagoläsningen för barnen så jag orkade bara jobba nån timme. Sen var det bara att ställa klockan och slå ihop sina blå. Klockan 02:00 ringde så klockan och då var det bara att slå upp de där blå igen. Så nu har jag jobbat i tre timmar och har precis tagit en dusch och gjort mig iordning för dagspasset. Och jag vet att man behöver sova på nätterna men ibland blir det såhär. Jag är mycket piggare på småtimmarna när jag fått sova ett par timmar en vid 22-tiden på kvällen t ex då min hjärna är helt mosig och jag får ingenting gjort. Nä, att gå och lägga sig runt nio och sen ställa klockan mitt i natten då är hjärnan pigg och fräsch och allt är tyst och lugnt runtomkring och jag blir supereffektiv. Om jag fick skulle jag nog kunna byta arbetstid och jobba mellan 03 och 12 typ istället för 08 till 17 men det går ju inte kanske :)

Dagens idag blev blus Odd Molly I date myself wrap blouse strlk 1 som jag köpte för ett tag sedan. Jag kommer inte riktigt överens med den känner jag för den känns lite stor. Ska fundera på om den är en keeper eller inte. Gillar verkligen mönstret men modellen känns inte helt hundra på mig. Till den idag har jag jeans Please och skor Friis & Co.

P1270033P1270034P1270035P1270036P1270037P1270039P1270038P1270040P1270041

Vad tycker ni? Keeper eller ska jag sälja den?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Du ska absolut ha den kvar, passar dig perfekt. Trillade in på din blogg en gång när jag googlade på något OddMolly plagg, nu tittar jag in lite då och då, det är kul få inspiration plus att du har en hjärtlig och varm blogg.
    Hälsar Ulrika

    SvaraRadera
  2. Den är jättefin, ville själv ha den men när jag testade den i den ljusa färgen så kändes den lite stor.
    Dock ser man inte det på dina bilder att den skulle vara för stor :-) Behåll den!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Keeper!
    Kram Viktoria

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar