VivanDivan

VivanDivan

torsdag 7 mars 2013

…och felet var…

God eftermiddag kära vänner. Är ni pigga och glada? Det är jag…fortfarande faktiskt. Inser att jag nog kommer däcka när jag kommer hem för idag blev det en lång dag men just nu känner jag mig rätt fresh.

Tänkte jag skulle avslöja vad det lilla pinsamma felet var. Och er kunde man ju inte lura för ni såg ju direkt vad felet var. :-) I höstas när vi flyttade in köpte jag nya hissgardiner till köket. Vet inte om ni minns men jag skrev ett inlägg då om att det var så svårt att få till och att jag inte hade en aning hur det skulle vara. De inläggen kan ni läsa om här och här. Nu var det ju så att jag inte riktigt kunde bestämma mig om jag ville ha den tjusigt upprullad eller lite slarvigt pösig så jag lät det vara olika i de två fönstren så jag skulle känna mig för. Och tydligen känner jag mig för väldigt noga för nu har det ju gått ett halvår…oooops….:)

DSC_0472_2DSC_0472_3DSC_0472_4

Jodå, så är det när man bott in sig i nåt. Då märker man inte eländet :) Men ikväll ska jag nog fixa till det. Tror jag tycker det är snyggast när det är tjusigt upprullat i a f….

Vad gäller gissningen om flagningen på fönsterkarmen så kan nog det också stämma för vi hann inte riktigt måla klart fönstren innan vi flyttade in :-)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar