VivanDivan

VivanDivan

onsdag 6 mars 2013

Vårfint i köket + finn ett fel

Hallå hallå! Man ska aldrig öppna jobbmailen när man kommer hem inser jag. Fattar inte varför jag gör det misstaget all the time? Idag gjorde jag det igen och ser ett mail som kommer ge mig jobb resten av kvällen. Gör ni också såna misstag? Men det blir ju så när man faktiskt är tillgänglig i stort sett jämt då man kan läsa mail i mobilen. Och min nyfikenhet är för stor för att låta bli att läsa när det piper i telefonen att jag fått ett nytt mail. Jag har ju i o f en privat mobil också så jag skulle ju kunna stänga av jobbmobilen men det är ju det där med att man faktiskt vill vara service minded också. Ibland kanske lite för mycket…tur jag verkligen verkligen gillar mitt jobb :)

Men först tänkte jag bjuda på lite bilder från lite vårpyntat kök. Som jag skrev igår blir jag alltid lite “rosa” såhär när det vankas vår. Gillar att blanda in lite rosa detaljer just den här tiden på året. Igår blev det inte så mycket men jag tycker själv det gör jätteskillnad på ett vintertrött kök. Lite rosa tulpaner och saint paulor duger gott för mig :). Det hann visst bli lite mörkt innan jag fick fram kameran så jag tände lite ljus istället och det blev ju riktigt mysigt i köket…

DSC_0475DSC_0473DSC_0478DSC_0479DSC_0480

Vi har faktiskt lagt i iläggskivan i vårt normalt runda bord och tycker nästan det blev bättre. Om inte annat så får vi bättre plats runt bordet :)

DSC_0474

Hittade ursöta små lyktor på ICA

DSC_0481DSC_0482DSC_0483

Tulpanvasen är också från ICA. De har lite fint krafs där faktiskt :)

DSC_0484

Så nu till dagens fråga. Jag insåg inte förrän efter jag tagit bilderna en sak som är nästan så jag får skämmas. Kan ni se vad det är? Det brutala avslöjandet kommer imorgon annars :)

DSC_0472

Vill ni veta vad något är ifrån så fråga.

Nu ska jag umgås lite med mina små innan de somnar och sen blir det alltså några timmars jobb…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Kan det vara den högra gardinen som är felet? ; ) Den ser lite "tufsig" ut. Men annars har ni det ju superfint hemma! Älskar rosa tulpaner!

    SvaraRadera
  2. Så himla fint. Jag tänkte också på att ena gardiner hänger annorlunda än det andra :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så fint! De där lyktorna från Ica har jag också i turkost i badrummet :-D
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Inte öppna jobbmail på kvällen, inte bra i längden! jättefina bilder. Nej jag ser inte vad du menar om det inte är gardinen?
    Kram helena

    SvaraRadera
  5. Nu blev jag nyfiken, men som andra säger, kan det vara lite oredig gardin? Jag började nästan leta oänständiga nakenchocker som speglar sig i fönstret ;=)
    Det där med jobbmail du... Helt galet egentligen. Jag tror det på sikt kommmer stjälpa över många i sjukstressen. Tänk på den tiden man hade stationär dator och inte kunde kolla nåt out-of-office. Frågan är om servicegraden är bättre nu? Jag vet hur det är, hos oss är alla projekttider så snäva i tid, alla bara rusar runt och släcker eldar och ingen hinner göra jobbet som alla hojtar om. Jag har inte jobbmailen i mobilen - vi har ju inga smartphones ens på världens största IT-företag - men däremot står min laptop alltid uppslagen och uppkopplad.... Då jag för ett par år sen jobbade med kollegor i USA var det förödande, de svarade ju på alla mail på kvällen och hann man själv svara då vann man en dag ofta...
    kram du!!

    SvaraRadera
  6. Menar du bild 4 nerifrån där färgen har flagnat på fönsterbågen?/ Kristina

    SvaraRadera
  7. Ja, det måste vara den högra hissgardinen som är ihoprullad åt "fel håll" och ser lite slarvigare ut än den vänstra.
    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar