VivanDivan

VivanDivan

måndag 20 september 2010

Gummistövlar!

Jag skrev i morse att jag skulle återkomma med ett inlägg om gummistövlar. Och här kommer ett par tankar.

Gummistövlar är ju faktiskt väldigt sköna och gåvänliga och inte alls så svettiga som man kan tro. Och faktiskt kan jag tycka att det är lite snyggt också. Kolla bara in dessa nedan.

Carnaby Boa Tall SEK 1499, Hunter - NELLY.COM
Carnaby Boa Tall från Hunter med reptilkänsla

 Hunter festival 2010 med zebrafärgade tillhörande Wellington socks. Perfekt när det är lite kallt ute

Hunter Wellington socks

Härligt rosa från Ilse Jacobsen

 
Svarta tuffingar från Replay

Själv travar jag runt i ett par vita Viking med snörning och svart blommönster baktill. Gillar dem verkligen :-) På bilden nedan är vi på väg upp till sommarstugan. Lagom lufsigt klädda och hemsk frippa men kolla, det funkar med gummistövlar...

Hood och Jeans: G-star
Stövlar: Viking


Felix mössa: Molo
Felix lurvtröja: Lindex
Felix jeans: Nova Star
Felix boots: Vincent


Bilder lånade från Asos, Nilson, Nelly och Brandos

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Vivvi,
    Trevligt att läsa, att Du tycker gummistövlar är väldigt sköna och gåvänliga och inte alls så svettiga som man kan tro och att Du också tycker det är snyggt. Än trevligare var det att läsa, att Du i våras invigde Dina nya Huntergummistövlar med ha dem på jobbet. Fick Du några blickar, som antydde, att Dina arbetskamrater tyckte, att Du inte var riktigt klok, när Du gick omkring där och ”stack ut” i gummistövlar och klänning?
    Jag köpte mina första Hunter gummistövlar för några år sedan och vi ”fattade genast tycke för varandra”. De är bara så supersköna att gå i - inte alls som en gammaldags, traditionell gummistövel. Visst blir det lite fuktigt i dem, när man går i dem en hel dag och det är varmt – men i vilka skor blir man inte svettig? Jag känner mig mycket bekväm i mina Hunter även när jag går på fest och att det ibland kan bli ganska fuktigt besvärar mig inte alls. Jag har alltid en raggsocka utanpå strumporna. Den suger upp fukten och då känns det närmast bara mysigt.
    Visst får man en del kommentarer, särskilt när man går ut på stan en varm solig sommardag i gummistövlar, men jag brukar alltid försöka förklara, att Hunters gummistövlar är något helt annat än en traditionell gummistövel för regn, rusk och skogspromenader.

    SvaraRadera
  2. Både Vivvi och Du "Anonym" har helt rätt om Hunters gummistövlar, som många kallar Wellingtons eller bara kort och gott "Wellies". Gå in och titta på www.flickr.com/photos/nicewellingtons, så blir Ni snabbt övertygade om hur rätt Ni har - Wellingtons kan man använda när som helst, var som helst och till vad som helst. De är inte bara sköna och coola att gå i - de är också mycket snygga och klädsamma.
    /Anna

    SvaraRadera
  3. Oj, oj, oj - nu har Dina Hunter gummistövlar publicerats på NiceWellingtons i Manchester (http://www.flickr.com/photos/nicewellingtons). Titta t.ex. på http://www.flickr.com/photos/nicewellingtons/5998568330/in/photostream.
    Grattis! Grattis!
    Hälsar Malin

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar