VivanDivan

VivanDivan

måndag 13 september 2010

Brillsmurf

Jag var hos min optiker i lördags och jag måste ha terminalbrillor. Lånade hem ett antal bågar men det är ju sååå himla svårt. Är riktigt sugen på ett par åt det röda hållet men det kanske man tröttnar på. Fanns även ett par med rosa bågar, lite coolt tycker jag. Måste nog åka tillbaka och prova lite fler. Känns som alla sex jag lånade hem är snarlika.

Får lite ångest dock. Börjar man bli gammal nu eller vad är det frågan om. Snyggt med glasögon, menar inte så, men just det där att ha ett par extra brillor som man bara använder när man läser och sitter vid datorn känns ju som ett ålderstecken....Nåja, får väl försöka klä mig lite ungdomligt och leka lite barnsliga lekar med kidsen så man får känna sig lite ung i a f.


Och om vi nu ska prata om ålderstecken så har jag även hittat grå hårstrån på huvudet. HJÄLP!!! Ska man behöva färga kontinuerligt nu också. 35 år och gråhårig. Buhuhu...

Usch vad negativ jag var idag då. Nej egentligen är jag på ett rätt bra humör. Hjälpte Tomas att installera nya datorn ikväll. Han är inte så....hmm....vad ska jag säga...superteknisk direkt så då får man rycka in :-)

Sen blev det paketöppning. Rekordsnabb leverans från FreeFashion. Beställde Modström kavajen i fredags och i lådan idag. Supersnygg. Kan bli invigning imorgon så då blir det lite bilder.

Idag körde jag på svart-vitt. Funkar alltid. Klassiskt och stilrent. Och med sonen som accessoar blir looken perfekt :-) Han hoppade in på ett kort och det kändes så spontant så det måste jag bara lägga ut.

Skjorta: G-star
Baslinne: Cubus
Leggins: Vila
Halsband: Friis & Company
Skor: Sthlm DG
Felix i mössa från Molo



Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar