VivanDivan

VivanDivan

söndag 26 september 2010

Sköna Söndag

Kommer ni ihåg det programmet? Undrar om det går fortfarande? Brukar inte kika så mycket på 1an och 2an så jag har ingen koll.

Idag är det i a f sköna söndag för mig. Vaknade av en mysig kram av Emilia klockan 7. Inte ett dugg bakis heller. Sååå skönt. Var en jättetrevlig dag och kväll igår med tjejerna. Vi spelade frisbee golf, hade lite femkamp, spelade spel, åt och drack gott och hade jättemysigt. Var sen ut på men det hade jag kunnat vara utan. Var väldigt mycket unga ute och man kände sig lite gammal. Tomas och barnen hade varit på IKEA på dagen och köpt en ny bäddmadrass som jag verkligen har önskat. En stor över hela dubbelsängen så man slipper den där skarven i mitten. Och nya sängkläder hade han också köpt och bäddat med . Sååå mysigt att krypa ner i när man kom hem igår.

Idag ska jag umgås med mina barn hela dagen. Tomas är ute och skjuter in inför älgjakten och vi ska måla skokartonger. Ett superkul tips faktiskt. Vi gör som små hus och klipper ut dörrar och fönster och målar dem jättefint. Kan ungarna ha kul med i timmar sen. Behövs inga dyra dockskåp egentligen. Och så kan man motivera ett ytterligare skoköp för Tomas. "Jag måste faktiskt köpa de där nya skorna för barnen måste få ett dockhus" Ha ha....

Lovade ju nån bild på kvällens outfit från igår. Blev inte världens bästa men håll till godo.

Top: G-star
Jeansleggins: G-star
Boots: Wildflower by Kenza

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar