VivanDivan

VivanDivan

tisdag 28 september 2010

Neverending to-do-list

Fortfarande hemma med sjuka barn och inser att det nog skulle vara lugnare att vara på jobbet. T har aldrig varit pappaledig ordentligt och är väldigt sällan ensam med barnen så jag undrar om han förstår ens hur mycket jag fixar i hemmet och med barnen. Jag har stenkoll på vad som ska packas till förskolan, vad som behöver inhandlas till barnen, när det ska vattnas blommor, städas, tvättas mm. Visst hjälper han till men i stort sett bara om jag ber honom. Känns ibland som man är mamma till honom också. Han jobbar också mycket borta och har eget företag och han tycker då att han har mycket med det och ett större ansvar. Så det är ALLTID jag som VABbar. Men jag har ju också ett heltidsjobb + hem, två småbarn + lite till som ska göras samt att jag både i våras och nu i höst har vidareutbildningar så jag skulle behöva tid att plugga. Inte konstigt att man inte har någon som helst tid till fritid. Jag beundrar alla er ensamstående föräldrar därute som orkar med vardagen. Ibland fattar jag inte hur jag ska orka....

Nåja, tillbaka till dagens lista. Tänkte imorse att jag ska göra lista varje morgon på realistiska saker som jag måste hinna med. Lade dock ner efter denna lista som jag inser att jag inte kommer hinna även om jag var vaken hela dygnet.

* Laga frukost - done
* Tvätta, klä på och borsta tänder - done
* Duscha - done
* Bädda - done
* Vika ett berg av tvätt - not done
* Rensa en korg svamp - not done
* Hänga blöt tvätt - not done
* Sortera smutstvätt och sätta på en ny maskin - not done
* Laga lunch - not done
* Göra rent kattlådan - not done
* Betala lite räkningar - not done
* Dammsuga - not done
* Laga middag - not done
* Duscha, borsta tänder på kidsen - not done
* Natta barnen och läsa sagor - not done


Dessutom ska jag försöka jobba minst 8 timmar och självklart umgås med knattarna och leka lite med dem.

Hur får ni ihop det???????

Blir ingen dagens idag men jag lägger in lite bilder på underbart fina Liv Taylor, modell och designer för G-star.







1 kommentar:

  1. Å jäklar vilken lista ! Hm... det kan ju bara vara stressigt att skriva en sån ju ;-) Testa att bara "vara" en dag & skit i att bädda & vika tvätt. Såklart måste kidsen ha käk, så det måste ju göras. Men barn gillar Findus köttfärssås på burk ;-)
    Mina töser är ju stora, så jag har bara mej själv att tänka på. Å städa... jovisst gör jag det, typ en gång i veckan. Tar rubbet med tvätt & städ på en dag, så är ju det avklarat liksom :-) sen kan du bara må bra & gosa med ungarna istället för att ha massa "måsten" :-)
    ♥Åsa

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar