VivanDivan

VivanDivan

tisdag 21 september 2010

Tradera-träsket


Nu har jag gett mig ut i Tradera träsket. Har strukit, fotat och lagt upp en del saker. Fruktansvärt tidskrävande. Får nog dela upp det lite. Ska ju förpackas och skickas sen också. Har tvättat alla barnens gamla urvuxna vinteroveraller och jackor. Såg att man kunde få tillbaka nästan halva priset på en Polarn & Pyret overall. Men jag får ju lite ångest. Känns på nåt sätt så definitivt och jag får lite separationsångest. Men om vi om några år bestämmer att vi vill skaffa ett barn till så vet jag ju om jag känner mig själv rätt att jag ändå kommer köpa nytt. Ingen idé att spara fullt användbara och fina kläder om man kan få tillbaka lite på inköpspriset. Har dock beslutat att spara de allra minsta skorna och kläder jag har en speciell känsla för och bara sånt som det är bra andrahandsvärde på. Slängde även ut två OddMolly blusar som jag aldrig använder och vet att jag aldrig kommer att använda även om de är jättefina. Hoppas jag inte ångrar mig....


Lade även ut ett par G-star jeans som jag hade för många år sen när jag var pinnsmal och vägde typ 50 kg efter att ha ammat två småttingar. Tyvärr lite trånga idag :-)

Nu blir det att krypa ner i sängen och snosa lite på småttingarna.

Signing Out - Good Night
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Roligt att du kommit igång med auktionerna. Det går i regel snabbare när man fått igång rutinen. Lycka till med auktionerna!

    Urban på Tradera

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar