VivanDivan

VivanDivan

söndag 13 oktober 2013

Myskvällar gånger 2

Halloj vänner! Här har vi varit jätteduktiga idag och pysslat i trädgården inför vintern. Plockat undan, pool, pergola, utemöbler och planterat om blommor som ska in och det enda som är kvar är nu studsmattan och att pynta lite på trapporna med ljung och annat höstigt. Måste köpa lite sånt i veckan….:-)

Så det blev en bra helg den här helgen med både slapping, lite nytta och lite skoj och mys. I fredags hade ju jag och barnen egenmys då T var på fest. Då äter vi alltid i vardagsrummet eller TV-rummet framför en film eller TV. I fredags slog vi dessutom till på klassikern fläskfilé med pommes frites och bea-sås. Till det hade vi även “grillade” paprikor och sallad. Vin till mamman och mjölk till barnen

DSC_0237DSC_0239DSC_0238DSC_0242DSC_0243

Snodde även ihop en äppelpaj till efterrätt. Gudars så gott det är…

DSC_0244DSC_0247DSC_0248

Sedan igår stod T för matlagningen och han hade gjort så fint i köket med tända ljus överallt. Rostfilé och potatisgratäng blev det. Vi hade tänkt färskpotatis men han var så sugen på gratäng så det blev det istället och mmmm vad gott det var…

DSC_0300DSC_0301DSC_0302DSC_0303DSC_0304DSC_0306DSC_0307DSC_0308DSC_0309DSC_0310

Lite höstfint har vi gjort inne med små minipumpor och blommor. Ska ta in några kvistar vildvin som vi har i trädgården och som numer är blodröd och sätta i en vas. Ni ska få se sen hur fint det kan bli :)

Nu börjar söndagens skjuts-maraton till barnens aktiviteter. Jag återkommer senare med lite bilder jag tog ute idag med nya objektivet. Ja, I love it faktiskt men det är lite svårare att få till bilderna då det inte går att zoma som jag är van vid men jag lär mig :) Bilderna ovan är med nya objektivet och jag tycker de blev helt ok för att vara en total amatör när det gäller fotografering :)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar