VivanDivan

VivanDivan

tisdag 1 oktober 2013

Pussel pussel pussel

God morgon alla glada! Igår tror jag min son slog rekord i antal portioner mat vid middagen. Tror han åt fem stora portioner spagetti och kyckling- paprika- och champinjonsås som var gårdagens middag. Fattar inte hur han får plats med all mat han äter just nu. Från att ha varit superpetig och knappt ätit någonting äter han nu kopiösa mängder. Antagligen växer han väl just nu men han är ju så smal att man nästan blir orolig så vart sjutton tar maten vägen? Och ska det fortsätta såhär lär vi väl bli ruinerade när han blir tonåring. Blir väl en limpa och två liter mjölk till frukost misstänker jag :-)

Idag är en sån där riktigt pussel-dag. Felix har gympa (där jag också är ledare ju) som börjar klockan 17 och håller på till 18:30. Dessutom lär jag ju vara där lite innan för att ställa iordning allt. Emilia har dessutom balett som börjar 17:20 och slutar 18:20. Så ni inser ju pusslet. Får åka med båda barnen direkt från fritids till gympan. Hjälpa till att rodda och sen åka ifrån en stund och lämna Emilia. Hon får byta om i gympahallen så jag bara kan släppa av henne. Sedan får hon sitta och vänta en stund efter sin balett innan jag kan hämta henne. Hon ska få min ena mobiltelefon idag och ha ifall hon behöver ringa sin mamma eller något. Känns lite tryggare i a f men det är ju klasser efter henne så hon kan ju sitta kvar där inne i a f. Annars skulle det inte funkat. Hade ju inte låtit henne stå ute alldeles själv. Finns ju vissa fördelar med att deras aktiviteter är samma dag men när man är ensam blir det lite körigt. Men vi ska nog få ihop det tror jag…

Dagens idag blev blus Vila (från i våras) och jeans G-star. Skor Swedish Hasbeens.

DSC_0187DSC_0186DSC_0184DSC_0185

Nu tror jag desstuom att det är något allvarligt fel med min Nikon. Har ju haft problem med att det blir oskarpa bilder och jag tror hela fokuseringsmaskineriet har pajat eller något för den fokuserar inte alls längre. Suck vad less jag är på skrället. Ikväll ska jag googla och pilla lite få se om jag kan fixa det själv. Verkar ju vara omöjligt att få någon reparatör att ta i dem. Alla skickar in dem till Nikon och de tar 600 kr bara för att titta på den och ge ett kostnadsförslag. Hur sjukt?

 Kameraskrälle!!!!

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar