VivanDivan

VivanDivan

lördag 26 oktober 2013

Yes, bästa julklappen…Friends Arena here we come…

God morgon fina ni! Det är då självaste…. att man ska vakna klockan 05 en lördagsmorgon. Fy vad trist men men, både jag och T är vakna och ligger här med tända ljus i varsin soffa. Har tänt ett underbart Voluspa doftljus också med doften Crisp Champagne som är min favoritdoft av Voluspas. Har ni förresten sett de nya fina ljusen därifrån? Lovar att testa ett par av dem så får ni recension här sen. Jag är verkligen helt beroende av doftljus. Det är min lilla vardagslyx och speciellt såhär på helgmorgnar brukar jag tända ett och ligga och njuta av doften. Sen doftar det i rummet hela dagen sen och det är ju så härligt :)

DSC_0307_thumb[2]

Var ni en av dem som hängde på låset på Ticnet igår när både Avicci- och Melodifestivalen-biljetter släpptes ju igår morse och jag tänkte att jag kollar i a f vad det kostar att gå på finalen i Friends Arena. Självklart blev det kö in på sajten men jag kom in rätt fort ändå. Det är bara Stockholm av städerna som ligger i bra avstånd från oss så finalen var ju det jag siktade in mig på. Och så kom jag på den briljanta idén att köpa biljetter till julklapp till familjen. Ringde T och vi bestämde snabbt att så får det bli. Våra barn uppskattar faktiskt mer upplevelsepresenter än leksaker och speciellt Emilia tjatar varje år om hur gärna hon skulle vilja åka och se Mellon. Dock tror jag finalen kan bli lite sent för dem men så hade de ju biljetter till genrepet också klockan 13:45. Vilken superbra tid för små troll som inte skulle kunna hålla sig vakna till sena finalen. De billigaste biljetterna var förstås redan slut men jag lyckades få biljetter till parkett ganska långt fram. Ååååå, det kommer bli så kul och nu får jag hålla detta för mig själv i två månader som hemlis innan jul. Bästa julklappen redan klar :)

ticnet2_2

Tror det blir att boka övernattning också så kan vi ligga på hotellrummet sen på kvällen och kika på finalen, äta chips och godis och bara ha det mysigt. Kommer bli toppen och ni kanske märker hur exalterad jag är själv. Jag är nämligen precis lika stort fan av Melodifestivalen som de små och har aldrig varit på något event så det kommer bli bästa julklappen för mig själv också.

Idag blir det också ett event av lite mindre skala. Har köpt biljetter till barnteater på biblioteket i pyttestan. De har ju det ett par gånger varje termin och barnen brukar verkligen gilla det. 20 kr kostar det och det är ju ett superbra pris för mysig barnteater. Idag var det något Astrid Lindgren-tema med sång och musik om jag inte minns fel. Blir nog mysigt. Sen ska vi hinna börja riva tapeter och grunda lite i vardagsrummet också tänkte vi. :)

Ha en fin lördag vänner så hörs vi

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar