VivanDivan

VivanDivan

lördag 26 oktober 2013

Halloween-disco-kids…mina små monster

Halloj igen vänner! Nu är vi hemkomna från stan efter teater och pannkakslunch. Eller ja, kidsen valde pannkaka och jag sallad. Den ynkligaste sallad man kan tänka sig och kändes iiiinte värd sina 79 kr med några vissna salladsblad, vattniga burkräkor och kräftstjärtar och fetaost som smakade sådär. Men men, mätt blev jag och det är ju huvudsaken så glad ändå :) Sen har vi handlat lite inför kvällen. Hade tänkt haft hummer men det fanns bara frusta och vet inte om de hinner tina så det blir räkcoctail á la Vivvi med mango, turkisk youghurt, sweet chilli och koreander bl a. Ni kan få receptet sen. Till varmrätt blir det skomakarlåda med färsk oxfilé och älgfilé, potatismos och knaperstekt bacon. Efterrätten blir marängbottnar med grädde, riven dajm och hallon. Vad tror ni om det som bröllopsmiddag? Våra favoriter i a f alltihop :)

Tänkte jag skulle visa lite bilder på mina små monster som skulle på Halloween-disco igår i skolans gympasal. Utklädnad var valfri och de har velat fram och tillbaka men framförallt Emilia älskar det där med att klä ut sig och har planerat i veckor. Hon har ändrat sig ett antal gånger vad hon vill vara men till slut ville hon vara vampyrprinsessa. Och vi hade tänkt sno ihop något av de alla hundra utklädningsklänningar hon redan har men så var jag in på Rusta och de hade en klänning för 49 kr. Precis som hon ville ha och hon blev överlycklig. Och det är heller inte bortkastat för den här damen älskar som sagt att klä ut sig och gör det hela tiden så det blev bra. Felix ville vara demonkrigare och det fick vi till som han önskade genom hans Darth Maul-dräkt som han fick i julklapp förra året och lite teatersmink. Usch, ser de inte läskiga ut? :-)

DSC_0512DSC_0509DSC_0513DSC_0511DSC_0510DSC_0515DSC_0516DSC_0517DSC_0520DSC_0521DSC_0522

Emilia vann dessutom pris för bästa utklädnad och var såååå lycklig. Hon har gått och längtat och pratat om att man kunde vinna pris för bästa utklädnad och jag har försökt få henne att förstå att hon inte ska bli ledsen om hon inte vinner. “Nejdå mamma det blir jag inte men jag kommer vinna” Ja, ja självförtroendet är det inget fel på och det gick ju den här gången :) Felix blev lite ledsen men det gick över fort när han fick ett pris av sin mamma för bästa utklädnad. En liten chipspåse från min goodiebag jag vann häromdagen. Så det var lätt avhjälpt…

Nu ska jag ta tag i ett tvättberg här. Vi bestämde att vi väntar med att börja riva ut vardagsrummet till imorgon då det kan vara mysigt att sitta där ikväll när vi ska mysa lite…Men det är ju ok, så bråttom är det inte :-)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar