VivanDivan

VivanDivan

torsdag 10 oktober 2013

Strumpbyxpremiär’

God kväll raringar! Usch vad tung i huvudet jag har varit idag. Nu längtar jag verkligen till helg känner jag efter en jobbig vecka. Men en dag kvar och den kommer gå fort och sen blir det fredagsmys med kidsen. T ska på jaktfest inför stundande älgjakt nästa vecka. Tror det kan bli lite gottigott och nån bra film på TV. Känns tjatigt att skriva det varenda vecka men fredagsmys är nästan heligt för oss här hemma. Det är liksom den kväll i veckan som vi alla kan slappna av och känna lugnet inför stundande helg. Så det är inte ofta vi vill göra något annat än att just bara vara tillsammans (ja utan T då denna fredag men förra fredagen var ju jag borta så det jämnar ut sig) :-)

Sen i helgen mååååste vi trädgårdsfixa inför vintern. Ta in utemöbler och studsmattor mm och plantera ljung och enar och allt vad det är i krukorna på trapporna. Sååå trist men det känns inte som det kommer bli så många fler helger att spela på innan det blir kallt på riktigt. Hoppas bara det blir uppehåll och inte regnrusk för då blir det ju inte kul att vara ute och greja…

Tänkte jag skulle bjuda på en dagens också såhär lite sent på kvällen. Hade faktiskt strumpbyxpremiär för hösten idag. Sååå skönt faktiskt med strumpbyxor. Känns mycket ledigare och mjukare än jeans så nu får man plocka fram höst- och vinterklänningarna igen :)

Dagens blev i a f till strumpbyxorna kjol, top och sjal By Malene Birger och kofta 2nd Day. Skorna Ash

P1270524P1270530P1270528P1270527P1270531

Nu blir det lite sagoläsning och sen ska jag premiära Vampire Diaries säsong 5 :)

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar