VivanDivan

VivanDivan

söndag 20 oktober 2013

En bortglömd dagens och tips om ny TV-serie

Tjolahopp raringar! Idag har det inte blivit många knop gjorda. Hade massa ambitioner imorse men tror gårdagens arbetspass och en för övrigt tuff arbetsvecka har liksom tagit musten ur mig så jag har unnat mig att vara lite lat idag. Har hittat en ny bra TV-serie nu när jag kollat klart alla säsonger av Sons Of Anarchy. Hemlock Grove heter den och är en Netflix-serie med Bill Skarsgård i huvudrollen tillsammans med Famke Jansen. Har bara sett tre avsnitt men riktigt bra och gillar ni Vampire Diaries och True Blood kommer ni älska denna. Inga vampyrer men väl varulvar och det är ju inte illa det heller :) Finns bara en säsong än så länge så inte alltför mycket kvar att sluka men jag lever på hoppet att de gör fler säsonger för som sagt, riktigt lovande…

Om en timme ska jag i a f ta mig ut på en promenad tillsammans med en kompis. Ska bli skönt att röra på dököttet efter en stillasittande vecka och få lite frisk luft. Lite girl-talk är ju inte fy skam heller tycker jag :)

Tänkte dock kika in här och bjuda på en dagens outfit som inte är denna dags utan tidigare i veckan då jag aldrig hann lägga ut den. Blus Valerie, byxor Love Forever och favvoskorna från Ash.

DSC_0418DSC_0419DSC_0420DSC_0421DSC_0422DSC_0423DSC_0425DSC_0429

Tänkte ni skulle få en Instaweek också ikväll. Glömde visst bort det förra helgen. Tänk så det kan gå men ikväll lovar jag ni ska få en uppdatering om vad som hänt på min Instagram under veckan.

Ha det gott

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar