VivanDivan

VivanDivan

tisdag 18 december 2012

Hon tappade tanden och tror minsann inte på tandfen….vill ha bevis

Hallå där! Usch vad gnällig jag känner mig nu men jag är verkligen inte alls pigg. Superont i halsen så jag knappt kan svälja och har gått och varit frusen och ont i kroppen och huvudet hela dagen. Men men, det går väl över till jul får vi hoppas. Hade bara behövt lite mer ork nu i veckan för det är så mycket att stå i. Hör hur T håller på att spackla där nere medans jag skulle städa barnens rum hade jag tänkt. Nu har de varit jätteduktiga och plockat undan mycket själva men behöver lite hjälp att få det ordentligt iordning. De har liksom en tendens att trycka in allt där det får plats utan att sortera som mami tycker :)

Emilia tappade sin första lösa tand idag också. Jag blev helt till mig när jag kom hem och hon kom och berättade. Blev lite dansa runt och tjoa-scenario där ett tag. Känns sååå himla stort :)

DSC_0158

Så nu har vi lagt den i ett glas vatten och så hoppas vi att tandfen lägger dit en guldpeng inatt. Men hon är inte så lättövertygad min dotter…nehej då..

Emilia: “Jag känner i hela kroppen att du behöver ge mig bevis mamma. Det kan ju lika gärna vara du som lägger dit pengen. Var är beviset för att tandfen finns?”

Jag: “Öööööh, hon finns visst, jag lovar. Precis som tomten…han finns ju på riktigt”

Emilia: “Ha ha, nehej du, varje jul går morfar på toaletten när tomten ska komma, Men iår ska jag nog säga åt honom att han får hålla sig”

De är inte dumma de små så nu måste vi hitta på en tomte som kommer när morfar INTE är på toaletten *blink*

DSC_0151

Ser ni den lilla sötisgadden?

DSC_0159

Och en ny liten rackare har redan kommit upp bakom. Eller rättare sagt två stycken risgryn har kommit där nere så vi hoppas at hon snart tappar grannen till den hon tappade idag så de får plats ordentligt och inte växer snett…

Nu blir det nattinatti tror jag. Imorgon nya tag. Då ska jag visa nya kökslampan också som jag köpte idag. Mycket nöjd är jag….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Klok söt dotter du har.. Krya på dig!
    kram

    SvaraRadera
  2. Hahahaa 2 små ridskorn??;) dom kommer vara jättestora;)

    SvaraRadera
  3. Riskorn menade jag;) hälsa att moster är stolt:)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar