VivanDivan

VivanDivan

måndag 10 december 2012

Det här med telefonköer…

Halloj bloggvänner! Helt galet sen uppdatering idag. Jag har varit ledig idag för att kunna plugga lite inför kursen imorgon då jag ligger lite efter. Tur att jag kunde ta den här dagen i lugn och ro för att plugga och det har verkligen varit lugnt här hemma. Ligger nere i soffan i min bubbelgums-overall och läser så ögonen går ikors :)

Men jag har hunnit med att sitta i lite telefonkö också idag minsann. Vår kyl har ju gått sönder så jag ringde IKEAs kundtjänst så de skulle kunna komma och fixa den. Men då slås jag av det här med telefonköer. Jag satt i en halvtimme i kö och var tionde sekund fick man höra "Vi har fortfarande kö och gör allt för att besvara ditt samtal" Hur drygt blir inte det i längden? Och dessutom har man ju inte en aning hur lång kön är. Gillar bättre varianten då de i a f meddelar att man är nummer 136 i kön. Då kan man ju mer avgöra om man har tid att vänta eller inte. I IKEAs fall har man ju inte en aning och tänker att snart så….

P1260207

(samtidigt som jag äter min lunch direkt ur matlådan ligger telefonen med högtalaren på och upprepar sitt meddelande)

Men allra bäst är ju de varianter där man kan lämna sitt telefonnr och så ringer de upp så fort de har en ledig handläggare. Sånt gillas och det är service. Så tänk på det IKEA och alla andra med dryga telefonröster som man bara blir irriterad på.

Hursomhelst ska de höra av sig inom en vecka och boka en tid för att komma och titta på eländet. EN VECKA! Kul att inte ha nåt kylskåp!!! Tur vi bor i ett gammalt hus som faktiskt har matkällare nere i källaren där det är kylskåpskallt. Så jag har packat ner allt som gått att rädda i backar med lock och ställt ner. Men det blir ju ett j-a spring så fort man ska laga mat…

Silence

Och jag har sagt det förut, man får lite “När lammen tystnar”-känsla när man går ner i vår källare. Numer är väggarna målade vita men det känns ändå som den där otäcka mördaren ska dyka upp bakom varje hörn…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. hihi nä där skulle jag inte våga gå ner. och telefonköer är verkligen skit jobbiga. kramkram Nilla

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar