VivanDivan

VivanDivan

torsdag 13 december 2012

Vad är det med folk som bara förstör?

God morgon denna iskalla luciamorgon. –19 grader härute men jag tänker inte klaga för 100 gånger hellre kallt och snö än regn och blask nu till jul :)

Hörde på nyheterna nyss att julbocken i Gävle bränts ner igen. Alltså, jag blir så himla förundrad varenda år över hur människor tänker som gör såna där saker. Julbocken är ju till för att sprida glädje och lite skönhet och vad är det som gör att man tänker att “Nej, men den bränner jag ner"? Jag fattar det inte…Vad är det som gör att vissa människor bara förstör och förstör? Klotter, krossade rutor, repade bilar, söndersparkade cyklar mm mm…Jag blir förbannad och ledsen över hur mycket sånt som händer och varför kan man inte bara låta sakerna var ifred? Varför väcks den där lusten att förstöra? Inser de hur ont det kan göra någon annan?

Ja, mycket frågor om den mänskliga ondskan som finns i alla former. Och även om det bara är “pojkstreck” så tycker jag att det börjar gå för långt. När jag var liten var väl det värsta man kunde komma på att palla några äpplen fast själv har jag nog inte ens gjort det när jag tänker efter. Får liksom inte nån glädje eller kick av att sabotera för någon annan….

Inte sagt att jag är världens bästa människa för det men tänk efter alla ni som saboterar…VARFÖR gör ni det? Och tänk ytterligare ett steg “VAD BLIR KONSEKVENSEN av mitt handlande?

Nehepp, det var det om det. En dagens ska ni få i vanlig ordning. Klänning Odd Molly Frill Dress strlk 0 och stövlar Timberland Muklukks.

P1260296P1260293P1260295P1260294

Det här var förra årets absoluta favvoklänning och den är lika skön och fin än tycker jag :) Däremot kanske inte sådär jättesnyggt med tjocka klumpstövlar till men det struntar jag i idag för det är ju sååå kallt. Kanske tar med ett par nättare stövlar till jobbet sen :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar