VivanDivan

VivanDivan

måndag 17 december 2012

Varför jag inte bloggar så mycket…

Tjolahopp alla glada! Oj oj oj vad effektiva vi är just nu jag och min man. Vi har liksom fått en nytändning när det gäller huset. Kan det vara för att det snart är jul och man vill få klart eller också har vi slöat nog nu helt enkelt. Vi har i a f gjort klart stora Es rum helt och jag har pyntat så fint tills hon kommer på fredag. Matsalen är också klar och blev så vit och fräsch (bilder kommer). Nu har vi också börjat i trappen och lilla TV-rummet så det kommer nog bli klart innan jul. Vardagsrummet får vänta eftersom tapeterna är “ok” och uppe i allrummet får det också vara tills efter jul. Dock fick jag spel över att inte ha gardiner så jag testade lite i helgen. Man får göra det bästa av det värsta liksom…

DSC_0151

Den asfula omålade balkongdörren ska bli vit, trappräcket bytas till ett vitt snyggare eller svart gjutjärn kanske och väggar ska bli vita istället för den beige-aktiga tråktapeten som är nu. Fönsterbrädor måste dit för nu står de smala blomkrukorna lite väl vanskligt när vi har två ulltussar till katter som gärna hoppar upp där. Lite juligt i a f med julstjärna och ljusstake på den gamla bruna skänken som vi ställt dit. Renskinnet har jag lånat från sovrummet för att testa lite och de svarta sittpuffarna i skinn har jag flyttat runt till förbannelse. Just nu står de provisoriskt såhär…vet faktiskt inte alls vad vi ska göra av den där hörnan sen. Känns liksom sådär som det är nu men nåt ska vi väl hitta på…

DSC_0149

Lilla TV-rummet just nu…grundmålat och klart. Kvar är spackling, tapetsering och snickeri-och elementmålning. Pjhuuu…tror ni vi hinner?

DSC_0148

Trappen också grundad. Ska bli en lite kul tapet där innan veckan är slut

DSC_0147

Som sagt, lite mycket att stå i nu så jag hoppas ni förstår att jag inte är så aktiv hos er andra och bjuder på lite halvtaskiga blogginlägg här själv också. Nu kör vi järnet den här veckan så kan vi få lite ledigt sen :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Oj vad ni legat i! Förstår att ni inte hinner med så mycket annat. Skönt att färdigt också och gärna en del till jul så att ni kan pusta ut.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar