VivanDivan

VivanDivan

onsdag 12 december 2012

Vet ni? Jag har skrivit tenta…och…

God morgon kära vänner! Jag har inte skrivit det förut för jag var så oerhört nervös och ville inte ifall jag skulle kugga gå ut med att jag skulle skriva tenta igår men jo, så var det. Igår var faktiskt sista kurstillfället och dagen bestod av först grupptenta och sen enskild tenta och oh my God vad jag varit nervös för den. Några av er kanske har uppmärksammat att jag pluggat lite extra i helgen och i måndags och det berodde ju på att jag skulle skriva tenta. Men vet ni, nu är jag inte nervös längre för jag klarade den!!!! Jiiippppie vad glad jag är idag. Som en sten som kunde lyftas från mina axlar (nä det lät inte rätt men så känns det :-)) Nu kan jag lägga den här kursen åt sidan och koncentrera mig på andra saker på kvällar och helger. Emilias kommentar när jag ringde hem och berättade igår:

“Wooooohoooo mamma, då kan du leka med oss igen” Den är obetalbar och samtidigt som jag självklart får dåligt samvete av att jag lagt mycket tid till att plugga och göra uppgifter samt varit borta mycket känner jag mig ändå glad att nu är det över, att jag gjort det och att jag klarade av det. Och jag har massa nya erfarenheter och kunskaper med mig i bagaget som jag förhoppningsvis ska börja använda i jobbet nu,

Och för andra gången den här veckan säger jag “Fuck Jante” (Ja, Josanne, jag kör onsdagsvarianten istället för fredag den här veckan :-)) för jag är himla stolt över mig själv att jag klarat den här hösten :)

Århundradets sämsta dagens-bilder kan vi ju fira med….Tröja A.J 117 Project som för mig är ett nytt märke men ack så skön topp. Härligt tunn kvalitet. Finns på Tullhuset Living i Västerås. Jeans G-star, skor Friis & Co.

P1260228P1260230P1260229P1260234P1260226P1260224

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Grattis och din "fuck Jante" är klockren!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ett stort GRATTIS, vad skönt att du kan släppa detta nu och ägna dig åt annat, familjen och julen kanske.
    Kram C

    SvaraRadera
  3. Härligt Vivvi - du ska vara stolt över dig själv!
    kram Milla

    SvaraRadera
  4. Grattis! Skönt att du är klar och väl kämpat. Vad skönt att få fokusera lite extra på barnen nu när julen närmar sig. Kram!

    SvaraRadera
  5. Varmt GRATTIS!!! Jätteduktigt jobbat, och jag fattar inte hur du hinner och orkar med allt!!! Beundransvärda quinna av vår tid!Nu ska du sannerligen se till att belöna dig själv med massor av mys med dina nära o kära.
    kramisar från Gunilla i Finland

    SvaraRadera
  6. Tjohoo! Stort grattis, och jante kan ta sig i r*ven:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Skitbra gjort! Grattis! Kram

    SvaraRadera
  8. Stora o många grattiskramar. Klart du skall vara stolt över dig själv, jantelagen, blääääää. Mys nu på med familjen o ha en fin lucia. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar