VivanDivan

VivanDivan

lördag 29 december 2012

Den där Hobbiten…jag vill ha meeer!!!!

God morgon söta ni! Jag blev så glad imorse för jag vaknade utan huvudvärken som plågade mig igår. Jippie, vad skönt, då kanske man kan få något gjort här hemma. Svågern och kusin kommer om ett par timmar med två scootrar som ska roa allihop här under dagen. Dock är det inget för mig så jag ska nog baka lite istället tror jag. Snön yr utanför fönstret och solen “lyser” med sin frånvaro…(varför säger man så…det är ju precis det den inte gör…lyser menar jag :-))

I onsdags var jag ju på The Hobbit – En oväntad resa och oh my vad bra den var. Var väldig förväntansfull om den skulle leva upp till Sagan om ringen-trilogin och ja, det kan jag faktiskt säga att den gjorde och jag vill bara ha mer….

The-Hobbit-1024x1024

VVVVV

Fem V av fem möjliga ger jag den. Var lite nervös för 3D-versionen då jag brukar tycka det är lite småläskigt med 3D men det gick jättebra. Den här filmen kommer jag se måååånga gånger :)

IMG_2409

Popcorn måste man ju ha när man ska gå på bio och till en tre timmar lång film behövs en stoooor :)

IMG_2412

Snyggaste 3D-brillorna

IMG_2411

Mitt biosällskap…finaste syster och australiensaren…kände mig lite som femte hjulet men jag fick se min film i a f :)

En kul grej i a f som hände var att brandlarmet gick mitt under filmen. Folk började skruva på sig lite men ingen gjorde nåt. Biopersonalen pausade dock filmen och kom ner till salongen med kommentaren:

“Sitt kvar i lugn och ro ni, vi ska gå och kolla om det är någon som har råkat trycka på brandlarmsknappen”

Ööööö, ja det är ju det första man borde tänka när brandlarmet tjuter. Men det lustiga är att alla satt verkligen kvar också. Och det brann inte men tänk om det gjort det. Vad hade kunnat hända då om alla suttit kvar lite föööör länge…? Hmmm…

IMG1774314344

Nu ska jag ta tag i dagen här. Ungarna har redan hamnat i luven på varandra så det är fullt kaos här med skrik och bråk. Är det bara hos oss eller har ni det så med era små också?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Kul! Jag och sonen ska se Hobbitt ikväll i Västerås tänkte vi! Min man han fattar ingenting när det gäller " sagofilmer" så han får stanna hemma och se nån match ;)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar