VivanDivan

VivanDivan

fredag 14 december 2012

Tänk vad en pytte-pytte-fjantgrej kan förstöra humöret en hel dag

God morgon bloggisar! Den här morgonen har jag sprungit runt och letat i halva huset efter en tröja som jag absolut tvunget bara måste ha på mig idag. Men nej då, den går inte att finna någonstans. En sån fruktansvärt liten petitess som blir en humörförstörare av stora mått. Kanske inte det faktum att jag inte fick ha den på mig utan mer det där att jag inte hittar den. Irriterande som sjutton och nu känner jag att jag kommer åka iväg till jobbet med ett urdåligt humör och jag måste genast hitta något att peppa mig med så jag blir på bättre humör :)

Nu har ju alla himla reor startat också, har ni märkt det. Allting förskjuts tidigare vartenda år. Förr var det ju alltid annandag jul som alla reor startade men i o f är det ju bra för då kan man köpa julklappar på rea. Kan ju vara lite irriterande om man köper en fin julklapp och så två dagar efter jul är priset halverat. Så på så sätt är det ju bättre men just det där med mellandagsrea har liksom spelat ut sin roll på något sätt. Åker aldrig in till stan då. Mycket trevligare att ligga hemma i soffan, med en kopp glögg, en skinkmacka och barn som stojar med sina nya leksaker.

Så på tal om rea, slog jag till på en Odd Molly Twistme jumper här för halva priset. Var lite orolig för sticksigheten men den är verkligen hur mjuk och go som helst. Så den fick det bli i dag. Storleken är 1 och den är normal tycker jag. Under har jag Odd Molly underklänning som jag köpte av min fina namne som har bloggen “The life of a fed up nurse”. Tack söta du, den är perfekt och sååå fin :)

Sjalen är B.Loved och skor Jeffrey Campbell.

P1260297P1260302P1260298P1260299P1260301P1260300

Ikväll blir det restaurangmiddag då Ts syssling fyller 40 år och vi ska fira honom. Hela familjen ska med och det ska bli jättemysigt. Vi hörs lite senare vänner. Ha en underbar fredag

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Snygg som alltid :) ..hoppas du hittar tröjan vet känner din känsla..hittar jag inte det jag letar efter typ som tröjan blir jag helt besatt får det inte ur huvudet förrens jag hittad det ...haha..galet värre!! Hoppas humöret blir bättre du får tänka på trevligheterna ikväll restaurangbeök är ju underbart får även tänka ut nån supersnygg outfit kan ju ta över det dåliga :) !!

    KRAM på dig snyggis
    / Tina

    SvaraRadera
  2. Det er super flot ud :-) dejlige billeder :0)
    Rigtig god weekend
    Kram T

    SvaraRadera
  3. Super lækker kombination! :)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Halloj
    Var hittade du din fina tröja med 50%
    kram cia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Miss Greta men nu när jag kikar så var det visst 30%...Tror dock den här färgen är slutsåld där...:-(

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar