VivanDivan

VivanDivan

torsdag 6 december 2012

Nu ska det bli juligt på kontoret och sötaste rådjuret tröstar jag mig med…

Halloj sötisar! Usch, vilken tung dag det har varit idag. Massa strul på jobbet och andra tråkigheter som gjort mig helt nedstämd. Men vad gör man då? Jo man tröstar sig så gott det går. Så nu sitter jag här och tittar på två små tröste-köp som förgyller tillvaron här. Har letat länge efter nåt juligt till skrivbordet på jobbet. Då jag är konsult har jag ju inte något “eget” rum eller så och kan inte släpa med mig massa foton och sånt och pynta med men så hittade jag den här lilla sötnosen…

P1260167

Galet “tacky” jag vet men alltid kan det reta nån kollega och jag tycker den är lite fulsnygg sådär…Finns att köpa hos Cool Stuff och min granne i landskapet och jag köpte oss en varsin så vi kan tindra ikapp hi hi :)

P1260170

Skiftar i grönt…

P1260169

…rött….

P1260168

…blått… och allt däremellan :-)

P1260171

Sen var jag in på Tullhuset Living och norpade det sista lilla rådjuret från House Doctor. Hur söta är de inte? Jag har verkligen letat med ljus och lykta efter dessa i alla webshoppar men de verkar vara slut överallt. Ska försöka få tag på nån med horn och kanske nån som ligger ner också. Sååå fina :)

Slank visst ner en blus från Valerie också från Tullen. Dock tog kamerabatteriet slut så jag hann inte fota den nu men här är en produktbild (fast min är svart)

w12b77_show

 

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Men hallå blusen är ju helt undebar... Vill haaaa
    Kram söta snygga du
    Eva

    SvaraRadera
  2. Älska granen! Vi har ett par sådana på jobbet. Hoppas du får en fin kväll nu. :)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Så himla julfint du gjort där hemma! Och granen var ju asläcker! Ja o blusen också :-)
    Kramar!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar