VivanDivan

VivanDivan

söndag 2 december 2012

Ljuligt doftljus fika i pyjamas och skidåkning

God morgon i vintervädret? Vilket underbart frostigt vinterväder vi har. –8 grader, snö och sol på det. Helt fantastiskt. Vi hoppade över innebandyn idag för Felix fick såna hemska skavsår av sina inneskor förra söndagen och de har inte läkt riktigt och Emilia är genomförkyld och ville inte idag. Men hon har ingen feber eller så utan kände bara att hon inte orkade och det kan man väl få göra tycker jag. Istället har de nu dragit på sig ytterkläder och är ute och åker skidor på gården. Vilken lycka! Minns ni när ni var små och den första snön kom? Det gör jag. Alltid lika kul och man bodde ju på sina skidor :)DSC_0120 (2)DSC_0123 (2)DSC_0126 (2)DSC_0125 (2)DSC_0119DSC_0124 (2)DSC_0122 (2)DSC_0129 (2)

Få se hur länge det tar innan nån har tappat skidorna och de kommer infarande så man får ut och hjälpa till. Jag är nämligen kvar inne och städar och donar lite medans T ska ut i skogen och hugga julgran tillsammans med min far (ja, vi har egen skog så han är inte ute och tjyvar) :)

Igår var Emilia på barnkalas hos en kompis och då passade jag och Felix på att gå en sväng på stan och fikade också på kondis förstås. När han tog av sig jackan såg jag då att han hade tagit på sig pyjamasjackan istället för en vanlig tröja. :-) Jag hann inte se det på morgonen för han var så snabb med ytterkläderna men vad gör det? Han gillar Cars och förstås ville han ha den på sig och kände sig fin…

Fika

God bulle förstås med saffran i nu i adventstider…

Vi fick med oss lite strumpor, mössor och en tomtedräkt till Felix plus världens bästa doftljus med juldoft från Durance. Jag verkligen bara älskar de ljusen…

DSC_0114

Detta doftar kanel och apelsin och är riktigt juligt…

Nu ska jag se till ungarna. Ha en fin första advent alla sötnosar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vilka superfina bilder på dina sötnosar! Och klart man ska ha det man känner sig fin i, pyjamas eller ej. Tycker han verkar så cool din Felix, kör sitt eget race, sånt gillas!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Underbart väder, och så har ni fått snö:) Här i snöhålan lyser den med sin frånvaro till barnens stora besvikelse.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar