VivanDivan

VivanDivan

torsdag 27 december 2012

Nu är typ julen slut och vemodet över det…bildbomb över vår jul…

God morgon bloggisar! Jaha, annandagen över och julen är i princip över. Fy vilket vemod jag känner. Man går och laddar hela december (och julnördar som jag även i november) och så poff är det över. Visst är det nyår kvar och en del ledighet men ändå. Dagarna rusar på mot vardag och det står verkligen inte på förrän man måste plocka ner julstjärnor och granen och allt fint pynt. Och sen kommer januari, februrari och mars som är bara en låååång transport fram till våren. Näää, jag vill inte det…julen skulle vara mycket längre tycker jag. Och jag tror nästan att julstjärnorna får sitta uppe januari ut i a f :)

Men än är det en gnutta julstämning kvar och här satte jag på julmusik och går och städar lite. Även om det är nystädat känns det som man vill ha det helt perfekt när man är ledig och då är det lika bra att hålla efter. Går ju så fort att städa när det redan är städat liksom :) Och så doftar det så gott i hela huset. Blandning mellan rengörningsmedel, grandoft och hyacinter. Dessutom ska jag baka nånting idag för ikväll får vi lite gäster. Tänkte bjuda på nåt riktigt “ojuligt” som tacopaj och så en chokladkaka till efterrätt. Blir bra det :)

Men nu lever jag kvar i julkänslan och bjuder på lite juliga bilder här ifrån oss…(varning för bildbombning)

DSC_0211DSC_0309DSC_0307DSC_0304DSC_0303DSC_0302DSC_0301DSC_0300DSC_0299DSC_0223DSC_0221DSC_0218DSC_0217DSC_0216DSC_0215DSC_0212DSC_0207DSC_0206DSC_0205DSC_0195DSC_0166DSC_0160 (2)DSC_0158 (2)DSC_0157 (2)DSC_0155 (2)DSC_0317

Är det något ni undrar över är det bara att fråga. Orkade inte kommentera alla bilderna idag då jag tycker de talar för hur “vår” jul ser ut här hemma :)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

9 kommentarer:

 1. Vad julmysigt ni har det....är förtjust i zinkhusen..har några jag också.
  God fortsättning....dagarna går alldeles för fort även här i London!
  Hugs Titti

  SvaraRadera
 2. Myyysigt!
  Själv tar jag fram julsakerna så sent, så de får så klart vara kvar långt efter jul.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för alla bilder. jag har ju än så känge bara gått bananas i köket men nästa år finns risk för att det sprider sig i hela lägenheten :)
  Ha det så fintKram

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder!
  Jag känner också vemod och lätt panik över att julen snart är över men jag brukar trotsa och ha adventsljusstakarna kvar länge:)
  Kram

  SvaraRadera

 5. Hej Vivvi. Så julfint du har det. Jag brukar ha mina ljusstakar och stjärnor uppe hela januari det blir så himla tomt när man tar bort dom.Jag bor på landet och då behöver man lite ljus i mörkret. Gott nytt år./Lena

  SvaraRadera
 6. Finfina bilder! Jag tillhör den gamla stammen och julpyntar strax före jul. Så här blir också julpyntet kvar lääänge till! Gäller att suga på karamellen så länge det går!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Klart vi ska hålla på julen ett tag till:) Det har gått jättesnabbt.
  Vad fint och mysigt julpyntad ni har det.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vad fint!
  Tillhör också de som inte julpyntar förrän precis före julafton...så jag låter allt vara kvar till tjugonda knut...traditionsbunden? Vem? Jag? :-)

  Sedan har jag jullov o därmed hävdar jag att julen minsann inte är över, ännu :-)

  Nu ska vi se om jag kan övertala maken om ikeatur imorgon...

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Vilka fina bilder och jag tycker om ditt elementskydd.
  Den lilla ängeln med hunden i famnen finns även här hemma tillsammans med Ottos urna och ett tänt ljus.
  Här får det mesta av julpyntet vara kvar till tjugondedag jul då jag julpyntar någon dag före jul. Adventsljusstakarna i fönstren tar jag inte bort förrän kyndelsmäss.
  Kram från Eva och hoppas huvudvärken ger med sig

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar