VivanDivan

VivanDivan

fredag 28 december 2012

Matta från House Doctor piggar ju upp…

Halloj bloggisar! Fy tusan vilken trist dag det varit idag! Har sovit bort nästan hela dagen då jag haft en gräslig huvudvärk och inte orkat nånting. När T kom hem vid lunch (tack och lov) gick jag upp och lade mig i sängen och låg och sov i tre timmar i sträck tror jag. Nu är det lite bättre men känner mig helt konstig. Lite skakig liksom och huvudet är inte på topp. Tror även lille herrn här i huset är lite krasslig för han har varit jättegrinig hela dagen och somnade i soffan här på eftermiddagen. Vi får hoppas att vi är piggare tills imorgon för då kommer lite gäster igen. Svåger, svägerska och kusinen kommer hit och åker lite scooter och fyrhjuling på dagen och på kvällen tänkte vi duka upp lite kalkon. Det blir smaskens det :)

Men fick i a f maken att åka in och hämta ut ett paket åt mig idag och det piggade ju upp rätt rejält. Har letat som en galning efter just den här mattan från House Doctor och så fick de in den förra veckan på Millamix.se och den var värd att väntas på. Sååå fin och passade jättebra vid vår matplats i matsalen…

DSC_0038 (2)

Emilia hjälper till att rulla ut den

DSC_0040 (2)

Härligt mönster och mjukt vävd lite sådär vintage-aktig…

DSC_0041 (2)

Mmmm, helt ok blev det. Lite skapligt trött på vår ekmöbel dock men med nya stolsöverdrag från Mio till de svarta skinnstolarna kändes det lite fräschare. Nån tavla upp på den nu lite tomma vita väggen bara så blir det nog fint….

DSC_0044 (2)

Jo, jag är himla nöjd faktiskt :-)

DSC_0045 (2)

Nu blir det lite julmat så kanske man piggar på sig lite till kvällen

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Hallå där!

    Kul att du gillar min blogg.. men du har ju en super fin blogg själv!

    Trevlig kväll!
    Kram
    Helen
    www.vitaestilo.se

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar