VivanDivan

VivanDivan

måndag 14 oktober 2013

Svenska Hollywoodfruar vs The curse of Chuckie

God morgon raringar! Igår kväll skulle jag kika på Svenska Hollywoodfruar var tanken. Började kika och det är ju så komiskt. Alltså Gunilla, är hon på allvar eller? Ibland undrar jag om hon inte bara spelar för att få uppmärksamhet för människan verkar ju inte riktigt klok. Aja, skoj för oss som tittar i a f he he. Men när jag plöjt tre avsnitt av serien var det helt plötsligt slut och jag var ikapp och inte ett dugg trött. Vad göra då? Jo, det blev en “riktig”  skräckis i a f. Ny uppföljare till Den onda dockan (Child’s play) om ni minns den? Jag kommer precis ihåg hur jag tyckte den var superläskig när den kom (jag var bara 13 år och fick egentligen inte kolla på sånt men gjorde det i smyg hos en kompis). Sedan kom ett gäng uppföljare, 2an, 3an, The bride of Chuckie, The seed of Chuckie och nu då Curse of Chuckie. Har inte sett alla uppföljarna men jag tycker väl inte den här senaste i a f lever upp till originalet (som jag i o f antagligen skulle tycka var as-kass idag) och inte blev jag speciellt rädd inte. Näää, ge mig en skräckis där jag kryper så långt upp i soffan jag bara kan, vågar inte titta med båda ögonen och hjärtat bankar så man tror det ska hoppa ur bröstkorgen. Adrenalinkicken till en sån film….det finns inte mycket som slår det :-)

Dagens idag blir också en uppföljare till gårdagen. Hade den sköna tröjan från By Malene Birger igår när jag fotade ute och den åkte på idag igen fast med byxor från Coster Copenhagen, skor Ash och sjal By Malene Birger.

DSC_0400DSC_0395DSC_0404DSC_0396DSC_0398DSC_0399DSC_0401 

Nu ruscha, ruscha, ungarna vill ha äpplen med sig till skolan till fruktstunden och vi måste ut och plocka. Ingen rast, ingen ro :-)

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Hejsan!! Jättesnygg dagens:) Som alltid.. jag har ett film tips til dig på en riktigt obehaglig film: "The conjuring", sägs vara baserad på en verklig händelse:)... Mvh Åsa W

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar