VivanDivan

VivanDivan

måndag 7 oktober 2013

Förkyld igen…jag blir tokig

God morgon vänner! Eller, nä förresten, inte en god morgon för mig idag. Vaknade med helt igentäppt snok och sprängande huvudvärk, ont i hela kroppen och frossa. Gaaaah, förkylning igen…fjärde den här hösten tror jag. Men efter ett par treo och en dusch känner jag mig lite piggare nu i a f och ska strax åka iväg till jobbet. Har liksom inte tid att vara sjuk så det får jag verkligen inte bli. Man brukar ju känna sig krassligare på morgonen så jag hoppas det blir bättre under dagen. Återigen ensamma-mamman-vecka då T åker till storstan och ligger borta hela veckan så honom ser vi inte förrän tidigast torsdag kväll. Jag ska verkligen inte sticka under stol med att jag tycker att det är jättejobbigt när han är borta hela veckorna. Blir ett ganska tungt lass att dra när man är själv med jobb, barn och ett stort hus. Att få ihop det med aktiviteter och hämtning från skola mm är inte lätt. Men det går och vi är sååå glada och tacksamma att vi har våra föräldrar som ställer upp så mycket som de gör. Hade aldrig gått annars. Och jag beundrar verkligen alla ensamstående som har det såhär jämt. Jag får ju ändå hem min man och avlastning till helgen men alla ni därute som drar det här lasset jämt…alltså en stor kram till er vill jag skicka idag. Ni är fantastiska som orkar….

Nu är det slutgnällt över förkylningar och ensamheten. Nu ska jag peppa upp mig lite med bra musik i bilen och så få lite boozt av världens bästa kollegor på jobbet. För det får jag faktiskt. Jag måste ha världens bästa jobb och världens bästa kollegor…så det så :-)

Dagens sjukling-stass blev blus Valerie (från i våras) och jeans G-star. Skor Ash.

P1270500P1270499P1270501P1270502P1270503P1270504P1270506

Ha en fin dag alla söta

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

 1. Krya på dig, syns inte ett spår av att du känner dig lite vissen, lika snygg som alltid. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Hallå snygging!
  Hoppas att du inte blir sämre och att din vecka kommer att gå bra... du kanske får trösta dig med nån fin shopping på Tullhuset ;-)


  Sköt om dig!

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar