VivanDivan

VivanDivan

söndag 20 oktober 2013

On my wish-list

God morgon vänner! Snacka om att vi var tråkiga igår kväll. T åkte iväg till en kompis och jag och barnen gick och lade oss….håll i er nu…halv nio…Låg och tittade lite på nån film på TV och sen somnade jag. Vaknade dock vid 2-tiden av att Felix hade ont i magen och behövde gå på toaletten. Lille plutten var inte alls bra i magen. Sen kunde jag inte somna om och passade på att hänga en tvätt som jag satte på igår kväll. Låg sen och var nervös att lille prinsen skulle vara magsjuk på riktigt men det var lugnt resten av natten. Men inte kunde jag somna om heller och låg och kikade på film ett par timmar innan jag somnade. Vaknade förstås tidigt i a f och vi har haft soffmys här nere jag och Emilia innan Felix kom upp. T ligger fortfarande och snarkar och det kan han få fortsätta med ett tag till tycker jag :)

Surfade runt lite i webshopparna och tänkte bjuda på lite härlig höst-inspo och några finingar som numer ligger på min wish-list. Har ni nån sån b t w? Brukar spara ner bilder på kläder och sånt jag vill ha och så drömmer jag om dem tills jag har möjlighet att köpa dem. Behöver ju liksom inte mer kläder känner jag så nu är wish-listan min lilla önskeoas och de flesta plaggen får ju stanna där men nån av de här godingarna kanske får hamna i garderoben en dag…

Först ut är några fina från Biskopsgården. Två fina tröjor som ser sååå mjuka och goa ut från AJ117 Project, ett fint Buddha-halsband från Good Habit och en ljuvlig sjal från Beck Söndergaard.

aj117projectaj117project_2goodhabitbeck

Sen surfade jag in på Provrummets shop och hittade två favoriter från fina Pernilla Wahlgren. Läser ni förresten hennes blogg? Såååå mysig blogg som jag läser ibland.

pernillawahlgrenpernillawahlgren2

Sist men inte minst surfade jag in på Tullhuset Livings webshop och där hittar man ju alltid fina saker. Idag blev jag lite kär i en klänning från Odd Molly som är helt underbar och skulle passa perfekt till julens fester. Hittade också en supersöt blus från Fira, en tuff hoodie från F.A.V och en ljuvlig kofta från 2nd Day. Älskar’t

oddmollyfiraf a v2nd day

Ja, det var min wish-list för tillfället. Lite olika plagg och ack så användbara. :)

Nu ska jag kika färdigt på Man of Steel och sen vika ett berg av tvätt. Japp, det är söndagsnöje det…

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Gaahh så mycket snyggt, vill ha absolut allt. Tack för härlig inspo så här en söndagsmorgon. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar