VivanDivan

VivanDivan

torsdag 10 oktober 2013

Nytt Iphone-skal…Michael Kors

Halloj vänner! Hur har ni det idag? Torsdag och snart är ännu en vecka slut. Nu är det verkligen mörkt på morgnarna när man går upp. Tycker det blivit stor skillnad på bara en vecka. Har börjat tända mitt fina doftljus jag har uppe i sovrummet på morgnarna och det sprider en sån härlig doft. Har det kvar från förra vintern då jag köpte det till jul men tänder inte så ofta på övervåningen så det har stått. Doften är Mandarin-kanel och det doftar verkligen jul. Börjar få lite julkänslor faktiskt. Tänk snart får man sätta upp ljusstakar och stjärnor i fönstren och äta mandariner och dricka glögg och tända brasan…nä just det vi har ju ingen kakelugn eller kamin längre…note to self…skaffa en!!!! :-)

Jag fick en ny mobil från jobbet här i veckan då min gamla jobbmobil var lite knäpp (Note to self 2: KÖP ALDRIG MER EN Sony Ericsson Xperia Arc). Nu blev det en Iphone och det är jag glad över. Har testat både Androids och Iphones och Apple vinner med hästlängder. Sååå mycket enklare och det mesta bara funkar. Har ju en 5a privat och slog till på en sån i jobbet också. Men då måste man ju ha ett fint skal också så att man skyddar den (Iphones blir väääldigt repiga och skadade annars). Kikade då av en slump in i webshoppen Wakakuu och gissa vad jag hittade? Hur mycket fina Iphoneskal som helst. Tory Burch hade fina och så Michael Kors. Föll direkt för det i leopard och klick-klick ett skepp kommer lastat…mer leopard till folket och massa till Vivvi. Love it, kan aldrig få för mycket leopard :-)

image (44)image (45)image (47)

Inte dumt alls tycker jag :-). De hade som sagt massa andra fina men det räcker ju med ett. Här är dock ett urval på andra finingar…

Michael Kors 399 kr. Det i snakeskin är ju också supersnyggt

michaelkors-399michaelkors-399-2

Tory Burch 499 kr

toryBurch-499toryBurch-499_2

Håll tillgodo. Nu måste jag fara iväg till jobbet. Dagens får ni sen :-)

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar