VivanDivan

VivanDivan

fredag 25 oktober 2013

It’s Friday Bitches!

God morgon alla glada! Idag säger jag verkligen ääääntligen fredag. Laddar för en helg med mys, bröllopsdag, tapetsering, Halloweendisco för de små och barnteater. Låter väl som en härlig helg va? Men först lite fredag. Ska faktiskt sluta lite tidigare idag för jag ska iväg på ett möte inför ett roligt uppdrag som jag också ska hinna med i helgen och så måste jag hitta någon liten present till min man på bröllopsdagen imorgon. 5 år och träbröllop är det visst. Borde ju kunna komma på något skoj men tipsa gärna!!!!! Vi brukar inte ge varandra extravaganta presenter på bröllopsdagarna utan mer något från hjärtat ni vet som man kan ha kvar och minnas den där bröllopsdagen :-)

Ja, det är väl pretty much vad jag tänkte skriva om just nu. Ska visa er en ny blus jag klickade här i veckan. Har inte spanat så mycket på Hunky Dory den här hösten heller då jag inte tycker att de heller kommit med så mycket nytt (läs gårdagens inlägg om Odd Molly här). Men just den här blusen föll jag för och den är ju lite klassisk sådär och superskönt material i lite skirt tyg sådär. Måste ha ett linne under dock för annars blir det lite för porrigt :-) Superfina borderier också med pärlor i fram. Går att ha både uppknäppt och som jag har stängd. Den är dock jättestor i storlek. Jag har XS och den är på gränsen till stor för mig. Finns att klicka hem i Hunky Dorys webshop bl a. Till den har jag svarta jeans G-star och skor Ash

DSC_0497DSC_0492DSC_0493DSC_0494DSC_0496DSC_0505DSC_0506DSC_0500

Ha en trevlig fredag på er “bitches” så hörs vi :-)

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Tycker du är superfin i den här stilen! Du är ingen Molly brud längre.. ; ((
    Tycker du har hittat din stil med både coola och klassiska kläder! Börja sälja av lite Mollysar, jag brukar tänka så här: Ta ett plagg, hur mycket har du använt det det sista året? Osv... börja så i liten skala. Har inte ångrat ett plagg jag sålt, dom bara hängde ju där.. ; ))
    Kram V

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar