VivanDivan

VivanDivan

tisdag 15 oktober 2013

Skrivkramp?

God kväll raringar! Imorse blev det inget bloggande alls. Satte mig framför datorn och tänkte skriva något men jag hade verkligen ingenting att skriva om. Inga tankar, inget speciellt som hänt, nä ingenting. Så jag struntade i det helt enkelt. Och faktum är att nä, jag har inte mycket att skriva om idag heller. Helt vanlig tisdag med jobb och sen gympa med de underbara kidsen och Emilia hade balett samtidigt. Hon har nu börjat sakna gympan som hon valde bort till förmån för dansen då det var på samma tid. Trist att hon ska behöva göra det valet och vi diskuterade det idag. Ska se om jag kan få till ett dagbyte på gympan till nästa år men det är ju inte alls säkert att det går och då har hon ju inget annat val än att välja tyvärr och det är ju synd. Men jag känner att det är ju dansen hon brinner för och vill satsa på. Gympan är nog mest för att jag och Felix är där och den sociala biten. Ja ja, vi får väl se hur det blir nästa år. Felix älskar verkligen gympan också och han har ju både gymnastik och freerunning och idag stannade vi kvar en stund och tittade på de “stoooora” grabbarna som tränade freerunning efteråt. Och oj vilka idoler de är för min lilla sexåring. Helt fantastiskt vilka förebilder han har fått där och det är så himla kul att se. Han har dessutom verkligen gått framåt i gympan och det är ju jättekul om han kunde fastna vid denna kanske inte helt vanliga sport som jag tycker är bra grund för vilken idrott man än väljer att fortsätta med i äldre åldrar. Kroppskontroll, smidighet, styrka, balans…ja gympa är bra för allt och jag tycker det är precis lika kul som Felix. Så glad att vara tillbaka efter uppehållet förra terminen :)

Nähä, nu babblade jag på i a f trots skrivkrampen. Kanske ska ändra rubriken lite så jag sätter dit ett frågetecken he he…

Dagens outfit kan ni få också i vanlig ordning. Jeans och kavaj G-star, top 2nd Day och sjal By Malene Birger. Skor Ash.

DSC_0413DSC_0405DSC_0406DSC_0407DSC_0408DSC_0409DSC_0410DSC_0411DSC_0412

Nu ska jag ladda lite för Hollywodfruarna tror jag. Ha en fin kväll

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Gaah, vilka snygga outfits du bjuder på! ;)

    SvaraRadera
  2. Kavajen är otroligt snygg! :D

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar