VivanDivan

VivanDivan

tisdag 29 oktober 2013

Att fjanta sig och tro man är nån j-a fotomodell

God morgon raringar! Tisdag idag men det känns baske mig som torsdag. Är redan helt slut efter en arbetsdag. Hade tänkt pyssla lite med att riva i vardagsrummet igår kväll men nejdå, det bidde det icke. Bidde lite Hemlock Grove istället. Den började himla bra den serien men nu har den spårat lite i slutet här av säsongen. Har hört att det ska komma en säsong två men jag vet inte jag. Känns sådär…måste dock se klart hela säsong 1. Kan ju inte ha något oavslutat inte…

I helgen fånade jag mig med att ta lite utomhusbilder i olika outfits ifall jag får brist på skrivmaterial här så kan jag alltid slänga ut lite bilder. Men så slog det mig att gudars vad töntigt det skulle sett ut om nån hade sett hur jag höll på. Sprang liksom på tårna i mina skor för att inte lera ner dem med stativet i ena handen och fjärrulösaren i andra. Stativet uppställt och så VivanDivan poserandes i de mest fjantiga poser. Ja, jag vet att jag inte är så bra på att variera mig men vad sjutton, det är inte helt lätt att stå framför en kamera och själv vara den som ska stå bakom kameran också liksom. Tar ofta tre gånger så många bilder som ni får se och det slutar ändå med att jag tycker de blir bäst där jag står på ett visst vis. Spelar ingen roll om jag varierar mig, har jag ansiktet felvridet blir det inga bra bilder alls tycker jag. Sen är jag ju ingen himla fotomodell heller så vad sjutton håller jag på och fjantar för? Ja, det kan man fråga sig.

Fjantade i a f på ett gammalt skit-brunns-lock i helgen med en helsvart outfit och en sjal som är helt underbar i skönaste siden och härliga stjärnor som jag älskar. Den är från Beck Söndergaard och kom in i veckan till Tullhuset Living. Massa nya sjalar från Beck Söndergaard och sjalar kan man väl inte få för många av eller? Finns även i webshoppen här. Tröjan och byxorna kommer också från Tullhuset och är från F.A.V och Day Birger Et Mikkelsen. Går att klicka här och här. Skorna är mina uttjatade Ash som för all del också finns på Tullhuset här. Sådär, nu fick ni lite länkar till plaggen. Vad tycker ni? Har ju fått frågan så jag tänkte att jag gör ett försök. Blir det för tjatigt får ni hojta. :-)

DSC_0633DSC_0634DSC_0637DSC_0638DSC_0641DSC_0642DSC_0643DSC_0650DSC_0651DSC_0652

Puss & Kram

/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Jag måste fråga är du sponsrad med alla dina kläder.?
  Kikar in varje dag . M .h. Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Eva! Nej, jag är inte sponsrad. Jag får rabatter ibland på vissa butiker där jag handlar mycket :-) Detta är ju mitt stora intresse och visst har jag mycket kläder men min lilla blogg är nog inte föremål för så mycket sponsring tyvärr för det hade ju varit trevligt. :-)

   Ha en fin dag

   M v h
   /Vivvi

   Radera
 2. Men du är ju fotomodell!!! Superfin är du och outfiten också.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. FAV-tröjan är ju hur snygg som helst! Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar