VivanDivan

VivanDivan

söndag 27 oktober 2013

Älskar mina Ash

God morgon vänner! Ni har väl kommit ihåg att ställa tillbaka klockan? Jag brukar tänka att på hösten ställer man tillbaka klockan för man längtar tillbaka till sommaren och på våren ställer man fram klockan för man längtar fram till sommaren.

Igår hade vi jättemysig bröllopsdag. God mat och vi var så mätta att vi inte ens orkade efterrätten. Så den tar vi idag istället :)

Dagen kommer bestå av ledarträff med gympan, städning (nej, jag orkade inte klart igår) och lite annat. Helgerna bara flyger ju förbi och man hinner nästan aldrig med allt man tänkt göra. Känns det igen?

Tänkte jag skulle visa lite bilder på mina fina Ash som ni säkert för övrigt redan är trötta på då jag har dem nästan varenda dag. Sköna, snygga och passar till allt tycker jag. Höstens bästa köp alla kategorier :)

DSC_0385DSC_0381DSC_0387

Skorna ser lite slitna ut i tån men det är precis så de ska se ut. Lite sådär färdigsliten mocka. Love them…Är dessutom helt kär i mina By Malene Birger-sjalar som jag har precis varenda dag. Brukar ta den grå varannan dag och den svarta varannan. Värmer gott i halsen och på jobbet brukar jag svepa in mig i dem när jag fryser. Sååå gosiga. Den svarta tror jag inte går att få tag på längre ens för de har varit väldigt populära. Skorna finns att köpa på Tullhuset Living.

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Snygga och du har placerat dom häftigt.
    Kram Och grattis på bröllopsdagen en dag för sent.
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar