VivanDivan

VivanDivan

onsdag 2 oktober 2013

Jippie, jag vann en tävling :-)

Halloj vännerna! Fick faktiskt ihop gårdagens skjutsar till aktiviteter med lite trixande och farande fram och tillbaka. Emilia fick låna min telefon där jag lade in numret till min jobbmobil som en favorit så att hon skulle kunna ringa mig om det var något medans hon satt och väntade efter baletten och då kände hon sig väldigt stor och stolt och det var en superbra lösning. Perfekt såna tillfällen att ha två telefoner för jag vill inte att hon ska ha en egen riktigt än. Och visst ringde hon också och jag kunde berätta att vi satt i bilen och var på väg till henne. Trygghet för både mig och henne :-)

På hemvägen igår plingade det till på min telefon (får blänkare från Instagram när det är något som händer associerat till mig) och det var ett meddelande från fina webshoppen ElsaLeonie som sa att jag vunnit deras tävling de haft på Instagram där man skulle välja ut sin favoritprodukt och hashtagga på Instagram. Självklart, tänkte jag och satte ihop ett litet kollage på mina favoriter. Och tänk, jag vann :-)

Här nedan ser ni mitt bidrag. Speciellt armbandet från Hipanema och skorna är jag förtjust i så jag kanske får lov att använda presentkortet jag vann till något av dem :-) Tänk, vilken turgumma jag är ibland och det är ju såna här saker man behöver för att få upp humöret en tuff vecka…

Elsaleonie

Tack snälla ElsaLeonie!

Jag lovar att visa upp vad jag valde sen….och återkommer dessutom med en dagens senare idag.

Ha en fin eftermiddag

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar