VivanDivan

VivanDivan

lördag 12 oktober 2013

Alltså…färskpotatis i oktober…

Halloj vänner! Imorse startade vi med lite innebandy och sen var tanken att vi skulle pyssla i trädgården. Men så fick jag en sån där PMS-jag-är-på-dåligt-humör-och-allt-är-jobbigt-svacka så det har mest blivit soffhäng och lek med nytt objektiv jag köpte igår. Ska skriva lite om det sen. Än så länge testar jag lite för att lära mig. Har aldrig haft ett fast objektiv förut så det är inte lätt inte :-)

Var i a f ute en sväng och plockade lite äpplen till mamma som systeryster var här och hämtade. Annars inte mycket. Meeen, så gick jag och Felix ut en sväng och fotade lite i trädgården och kan man tänka sig, i vårt potatisland finns det fortfarande oplockade plantor så vi grävde lite och oh my, det finns fortfarande fina färskpotatisar att plocka. Och det är oktober hörrni!!!! Trodde inte det var sant. Nog för att vi fick ner dem sent i marken men det har ju faktiskt hunnit vara frost några nätter här och inte trodde jag potatisarna skulle klara det. Men här har vi alltså färskpotatis i oktober och det är ju inte dumt…inte dumt alls så i kväll blir det nog grillat med färskpotatis. Det ska bli gott :)

DSC_0290DSC_0288DSC_0291DSC_0292DSC_0293

Visst är det fantastiskt? :-)

Pöss på er nu för nu åker mannen in och handlar lite kött och annat och undertecknad korkar upp en flaska rött och känner att humöret är på väg upp igen. Går ju inte att ligga här och vara sur hela dagen för ingenting så nu rycker jag upp mig och njuter lördag här

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar