VivanDivan

VivanDivan

söndag 27 oktober 2013

Hittade en fin matta på….Rusta!

Halloj igen raringar! Nu har jag varit iväg på ledarmöte på förmiddagen i gymnastikföreningen och precis kommit hem, utfordrat ungar och snart ska jag ta tag i resten av dagen. Men tänkte jag skulle kika in och visa er lite bilder på en ny köksmatta jag hittade på Rusta i fredags. Var in en sväng på hemvägen för att kika efter lite krafs och det var faktiskt första gången i mitt liv jag var in på Rusta. Och det var ju en jätteskojig butik. Hur mycket julpynt som helst var redan framplockat och en massa annat krafs också som var jättekul att kika på. Köpte bl a lite ljus och två dörrmattor att ha ute på trappen i lite kraftigare gummi ni vet. Våra har en tendens att blåsa bort men dessa ska nog ligga kvar. Sen hittade jag även en matta som blev en sån där ja-men-den-skulle-ju-passa-i-köket-upplevelse. Har länge funderat på att skaffa en matta att ha under köksbordet men inte riktigt vetat vad jag ville ha. Velat och velat men så såg jag den här och billig var den. 499 kr och då gör det ju inte så mycket om barnen skulle spilla något som absolut inte går bort. Gillade mönstret och ja, jag tyckte det blev rätt bra….

DSC_0530DSC_0531DSC_0532

Det fanns både en större och en mindre variant men jag valde den i mitten då vi inte har alltför stort kök och vill inte att mattan ska täcka hela golvet. Vad tycker ni? Budgetmatta från Rusta och jag är i a f nöjd :-)

Puss & Kram
/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Det blev superfint! Bra val!
    Jag var inne på Rusta för första gången förra helgen och blev också förvånad över deras utbud. Vet inte vad jag trodde innan, men definitivt inte att jag skulle handla något där. Jag fyndade bland annat schampon där. BedHeads stor pumpflaskor med schampo och balsam för 99 kr st! Head&shoulders var också mycket billigare. Det fanns massor med välkända märken i avdelningen med dusch/hår/deo till bra priser. Det blir fler besök där :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jätte snygg matta och vilket bra pris! Man kan hitta fina saker på Rusta men det gäller att orka titta på allt. Vad fint du har det hemma. Kramar

    SvaraRadera
  3. Har samma och vi är supernöjda.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. Superfint! Jag har nära till en Rusta och handlar rätt ofta där, sedan de gjorde om sin butikstrategi och skaffat mycket fint i bla inredningsväg så kan man superfynda där! Jag var där i fredags och fyndade fina glas och en gjutjärnsgryta, och kan tipsa om en hel del fina doftljus och ljusstakar de har där. kram Milla

    SvaraRadera
  5. Wow! Vad snyggt det blev med mattan. Det är lustigt nog oftast vid de mest otippade tillfällena man hittar det som blir pricken över i. Förstår att du blev riktigt nöjd. Kram!

    SvaraRadera
  6. Jag har en likadan matta! Spillde rödvin på den första dan men det gick bort när jag spolade av den i duschen :) Toppbetyg ifrån mig!

    SvaraRadera
  7. Hur bra som helst ! Kram /C

    SvaraRadera
  8. Hej Vivvi.Vad fint. Passade jättebra till köksmöblerna.
    Hälsningar Lena i Småland.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar