VivanDivan

VivanDivan

måndag 19 maj 2014

Nattskiftet klart…nu blir det dagskift

God morgon alla sötnosar! Det ser ut att bli en strålande dag idag också. Och den ska spenderas inte ute men inne på ett svalt kontor. Men det gör ju inget i o f för jag blir glad ändå bara av det faktum att det är fint väder. Men den här arbetsdagen börjar inte nu om ett par timmar utan den har faktiskt pågått sen 02:00 i natt. Ja, jag vet, jag är helt galen men jag orkar verkligen inte sitta på kvällarna och jobba och jag behövde göra klart ett par saker tills idag så då har man ju inget val. Och för mig funkar det jättebra faktiskt såhär nån gång ibland. Min hjärna är så klar och snabb direkt när jag vaknar sådär tidigt och jag har inga problem alls att gå upp då jag är galet morgonpigg. Däremot är kvällarna rena döden att försöka sitta och jobba på. Efter 21-22 funkar inte hjärnan alls så då är det bättre att gå och lägga sig och sova ett par timmar och sen nystart. Men visst, jag kommer bli helt galet trött sen ikväll men då får jag lägga mig lite tidigare också. Inte mer med det :)

Dagens idag består av en gammal blus från Valerie som jag hittade i garderoben när jag rotade runt (note to self: gå igenom och städa garderoben så du hittar dina gamla godbitar). Byxorna är från Cycle (Tullhuset) och skor Michael Kors.

DSC_0297DSC_0303DSC_0299DSC_0302DSC_0300DSC_0301

Sådär ja, då var bloggningen avklarad också. Nu ska jag väcka mina små knoddar. Felix är såååå galet förkyld så jag har varit nästan lite orolig inatt för hans andning har låtit jättekonstig. Nästan lite astmalikt och han är sååå täppt i näsan lille plutten. Tror inte han har någon feber men vi får väl se när han vaknar här…

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Hoppas Felix inte vaknade med feber utan att förkylningen gett med sig. Tråkigt när barnen blir sjuka.
    Åh vad avis jag är på dina MK. Jag beställde från Zalando men trots att jag gick ner i stl så var de ändå för stora. Gahhh, får jaga vidare för nu verkar alla 38:or vara slut nästan.

    Ha en fin dag!
    Ulrica

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar