VivanDivan

VivanDivan

fredag 30 maj 2014

Två ljuvliga blusar…Love Forever och ChillNorway

Goder afton mina vänner! Vilken trist dag det varit idag. Eller ja, kanske behöver man såna dagar ibland också. Bara slappat och tagit det soft faktiskt. Regnet har öst ner hela dagen och det går absolut INTE att gå utanför dörren p g a stanken från böndernas gödselfasoner så vi har huserat inomhus hela familjen denna lediga klämdag. Barnen har haft jättekul tillsammans och lekt på övervåningen hela dagen. De klär ut sig, skrattar, far runt och har jättekul utan ett enda bråk på hela dagen. Helt fantastiskt.

Vi hade tänkt grilla ikväll men nä, ingen av oss vill sitta ute vid grillen i stanken och regnet så vi kör ugn/spis istället. Jag och barnen ska äta rödspätta i foliepaket med räkor, dill, citron och kantareller och maken kör en pepparbiff. Smaskens….

Tänkte jag skulle visa två underbart ljuvliga sommarblusar jag köpte för ett tag sedan. Såna där skira ljuva tunna saker som andas sommar och passar så bra till både jeans, shorts och finare byxor….

Först ut den kritvita ChillNorway-blusen jag redan använt en gång och den är sååå fin och skön. Glittrande paljetter och sammet i ärmsluten som gör att den känns sådär lite extra ni vet…

DSC_0952DSC_0953DSC_0954

Sen har vi en sån där blus man bara blir sååå glad av. Härliga färger och också i samma skira tyg. Kommer bli jättesnygg till jeansshortsen i sommar tror jag… Kommer från Love Forever

DSC_0059DSC_0060DSC_0061DSC_0062

Nu ska jag gå och kika till fisken i ugnen. Hoppas ni får en härlig klämdagsfredagskväll vänner. Ni kanske har varit lediga som jag eller jobbat idag men likväl, TGIF….eller hur?

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Hej! Tänkte höra om du eller om du kunde hjälpa mig och se om någon av dem andra odd Molly tjejerna är sugna på en taradiddle dress i royal storlek 1. Använd en gång vid ett bröllop.
    Vill ha 800 eller högst erbjudande. Vorre jätte snällt. Finns i Helsingborg eller Malmö kan även skickas. Min mail : fru_larsson04@hotmail.com kramar!! Trevlig helg vännen!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar