VivanDivan

VivanDivan

söndag 18 maj 2014

Lilla kalasprinsessan

God morgon mina vänner! Här blir det bara ett snabbelisnabbt inlägg för nu ska vi iväg på fotboll och poolspel med Felix. Det ska bli superkul att se småkillarna spela sina allra första matcher. Men jag är lite nervös för min lilla prins för han är totalt genomförkyld och verkade igår kväll inte så pigg men ingen feber och han säger själv att han vill spela så han får testa. De spelar ju bara korta matcher och på liten plan så det kanske funkar….

Men nu till mitt andra lilla fina barn. Emilia hade ju kalas igår och jag lovar att visa lite bilder senare men jag måste ju också visa hennes egna val av outfit. Hon ville ha glitter- och glamourtema och ville såååå gärna ha en utklädningsklänning som hon fått av min syster (alltså en vuxenklänning/tunika egentligen) men med lite gummisnoddar och säkerhetsnålar fick vi till den. Till den skulle hon givetvis ha en av perukerna hon fått av min andra syster. Som hon älskar att klä ut sig min lilla tös och speciellt peruker. Kommer ju själv ihåg hur kul det var att ha “låtsas-jättelångt-hår” när man var liten. Jag hade dock ingen peruk utan brukade knyta sjalar i hästsvansen som låååångt hår :)

Masken hittade vi på Dollarstore för 10 kr igår när vi köpte kalasgrejer. Alla små kalasgästerna fick också en varsin mask som var ett jättekul inslag.

DSC_0235DSC_0236DSC_0237DSC_0239DSC_0241DSC_0242DSC_0243DSC_0244DSC_0246DSC_0247DSC_0248

Lilla söta sessan som hade ett helt perfekt kalas :)

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar