VivanDivan

VivanDivan

lördag 3 maj 2014

Små fotbollspelare

God morgon alla söta! Här har vi precis haft värsta kaoset med en stycke Chewbacca som släpat in en levande mus som han tyckte det var en jättebra idé att jaga och leka med i hallen här. Fy sjutton vad vidriga de där katterna är ibland alltså. Till slut tog han den morrande och sprang ut och resultatet av hans lek ligger nu i en blodig hög ute på trappen. Usch, jag vet att det är livets gång och så men det är inte så himla fräscht alltså….

Igår var vi ner på stan och fixade nya fotbollsgrejer till småttingarna som båda ska spela fotboll iår. Nya skor, strumpor, Sverigeställ och benskydd. Kan verkligen tipsa om H&Ms fotbollsställ de har i olika länders färger. Vi har köpt dem i flera år och riktigt bra kvalitet och priset 49 kr per del är ju helt ok va? :-) Denna gång valde småttingarna Sverige båda två så nu har jag två blågula små fotbollspelare här hemma som drog på sig munderingarna det första de gjorde imorse och är nu ute och spelar på gräsmattan :)

DSC_0927

Barnen har nu exakt samma storlek på skor och Felix har precis växt om sin syster med nån centimeter så alla är helt övertygade om att de är tvillingar när vi är ute bland folk :) Snart har han väl dragit ifrån Emilia rejält misstänker jag…

DSC_0929DSC_0930DSC_0931

Nu ska jag ta tag i planeringen av dagen här. Få se vad vi kan hitta på för något skoj idag…En sak jag ska göra är att fota lite nykomlingar i garderoben som ni ska få se här snart. Bl a världens sötaste ballerinaskor jag slog till på förra veckan :)

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar