VivanDivan

VivanDivan

onsdag 28 maj 2014

Barnens dag ♥

 

God morgon alla fina och glada! Här är det en riktigt frusen morgon misstänker jag. T ropade nyss nerifrån att det bara stod 4 grader på termometern. Hua, så det blir lite omplanering av barnens kläder här. Själv har jag redan klätt mig i kjol så det får funka. Ska ju inte vara ute så mycket men barnen får nog ha långbyxor och fleecejackorna med idag. Solen skiner dock så det kanske blir lite varmare under dagen :)

Men förra helgen var det riktig sommarvärme. Då stod tempen på över 30 grader och det var strålande sol och helt underbart. Barnens dag anordnades i lilla pyttestan och det är ett riktigt trevligt initiativ även om jag tycker att det iår var mindre och inte alls så mycket aktiviteter. Lite ansiktsmålning, talangjakt, friidrottsföreningen hade prova-på med rullskidor och nåt litet stadslopp, räddningstjänsten var där med polisbilar och brandbilar och så fanns det en clown som fixade såna där balonger till olika figurer till alla barn och fiskedamm ordnat av Lions. Låter mycket men det brukar faktiskt vara mer. Men mina små var nöjda i a f och vi började med lite lunchande på en uterestaurang mitt på torget där vi kunde avnjuta talangjakten :)

 

DSC_0376DSC_0379DSC_0381DSC_0383

Sen var det förstås ansiktsmålning som mina småttingar ääääälskar. En fjäril och en zombie…jo, tack de lever upp till könsrollerna perfekt :)

DSC_0387DSC_0388

Glass är ju ett måste i sommarvärmen

DSC_0396DSC_0398DSC_0401

Felix ska fiska i fiskedammen

DSC_0407DSC_0409

Vad fick du Felix?

DSC_0411DSC_0413DSC_0415

Polisbilar är ju alltid spännande…

DSC_0420

…Felix testade t o m att sitta i den. Såååå spännande

DSC_0422

Slangmunstycke till brandkårens slangar är ju spännande

DSC_0423

Stans motorcykelklubb kom ner med några riktigt fina cyklar och Felix var vääääldigt impad

DSC_0427

En väldigt fin dag med mycket skoj. Vi åkte sen hem och planterade lite blommor och skurade trapporna och tog fram utemöbler. Härlig sommardag och det hoppas vi att vi får i helgen också :)

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar