VivanDivan

VivanDivan

fredag 23 maj 2014

Tjejmys bara sådär mitt i veckan

God morgon alla fina! Fredag igen då och jag laddar för en helg med mycket uteaktivitet. Nu är det dags att ta tag i trädgården och ogräsrens, blomplantering och grönsakssådd står på schemat. Får hoppas mannen kanske har tid att hjälpa till att få upp lilla pergolan och utemöblerna också. Han jobbar nämligen i helgen så jag får lov att stjäla lite tid från honom tror jag :)

I onsdags åkte ju herrarna i huset på fotboll i Stockholm. Djurgården mötte IFK Göteborg och oj som Felix har sett fram emot att gå på “riktig” fotbollsmatch. Emilia fick givetvis också följa med om hon hade velat men hon ville hellre mysa hemma med mamsen vilket jag ju blev extra glad för. Vi bestämde oss då för att ha en “ta-hand-om-oss-kväll” och vi började med ett frisörbesök. Både mor och dotter skulle friseras. Medans vi väntade tog vi en glass i solen också. Jag testade nya Magnum Champagne. Sååååå god…

IMG_2840IMG_2841

Emilia slog till på en isglass :)

IMG_2843

Emilia ville gärna klippa av en bra bit av sitt hår och önskemålet var att se ut som Yohio. Mmmm, vi får väl se hur det blir med det tänkte mamman så bläddra gärna i lite frisyrtidningar snuttan få se om du ändrar dig :)

IMG_2847

Men frisören var sååå duktig och lyssnade både på Emilia och mamman och båda var nöjda och glada. Lite Yohio-styling fast med lite tjej-look…

IMG_2850IMG_2849IMG_2852IMG_2853

Ja, min frisyr har ni ju redan sett i gårdagens inlägg. Jag fick även håret tvättat och behandlat med ett medel som ska hjälpa mitt trasiga hår som bara blir tunnare och tunnare att återhämta sig. Jag lovar att recensera produkten sen men jag köpte med mig ett kit.

Efteråt åkte vi och handlade mat. Emilia sulle få välja middag och fastnade givetvis vid fiskdisken. “Ååå mamma, de har regnbåge”. Så regnbåge blev det…Plus lite jordgubbar, chips och “champagne” som Emilia säger om alla bubbeldricka med “pop-kork”.

IMG_2860

Tanka bilen behövde vi göra så det fixade lilla prinsessan…

IMG_2862

Sen hem och laga mat för vi var båda vrålhungriga. Vi hade tänkt grilla fisken i foliepaket men grillkolen var slut så det fick bli i ugnen istället. Men först lite bubbel. Jag hade en liten flaska Prosecco och vad sjutton, är det tjejmys så får man ta ett glas mousserande vin tycker jag.

DSC_0316DSC_0319

Sen till matlagningen

DSC_0320

Emilia hjälpte givetvis till

DSC_0321DSC_0323DSC_0324DSC_0325DSC_0329DSC_0330DSC_0331

Givetvis åt vi inne i vardagsrummet och tittade på film. Monster High valde snuttan och sen hann vi med Mulan också.

DSC_0332

Och till film måste man ju ha chips och dip. Jordgubbarna orkade vi aldrig så de fick sparas som matsäck till skolan dagen efter.

DSC_0333DSC_0334

Sen började våra behandlingar. Vi körde ansiktsbehandling, babyfeet till mamman och givetvis gurkor på ögonlocken :) Emilia var dock inte så förtjust i ansiktsmasken som ju blev stel och konstig tyckte hon :)

DSC_0328DSC_0337DSC_0342DSC_0343DSC_0338

Och så dagens skräckbild….håll i er nu….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0345

Ha ha, sådär ser jag ut egentligen :)

Kvällen avslutades med mer film och bara mys. En riktig tjejkväll bara sådär mitt i veckan och den kommer jag leva på lääääänge…

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar