VivanDivan

VivanDivan

måndag 5 maj 2014

Vintips…att försöka fota en flaska

God morgon mina vänner! Usch, hur otur har inte jag? Vaknade inatt och mådde inte alls bra. Ont i halsen, frossa och ont i precis hela kroppen. Och inte så mycket bättre nu på morgonen. Och jag som ska åka iväg till Zürich med jobbet i eftermiddag. Inte alls kul. Jag bestämde mig dock för att ta det lugnt hemma på förmiddagen. Jobba lite hemifrån och proppa alvedon så att jag orkar flyga senare. Sen får jag försöka vila på planet och marsch pannkaka isäng på hotellet ikväll så kanske jag är pigg tills imorgon.

Hörrni, i fredags köpte jag ett vin som jag verkligen måste tipsa om. En kollega tipsade mig om Maria Montazamis viner och jag tänkte att det måste vi ju testa. Jag bara älskar den damen och om hon ger sig in i vinbranschen så kan det ju inte vara något dåligt :-)

Och mycket riktigt, det var jättegott. 99 kr kostade en flaska men tydligen ska det sitta en tassel på också men det fanns minsann inte på vårt Systembolag i pyttestan. Någon som tyckt de var fina och plockat bort dem antagligen….

Men så skulle jag fota den himla flaskan åt er också och gudars vad svårt det var. Ett stycke Marlow tyckte det var jättespännande och vart jag än ställde flaskan skulle han upp och åma sig framför. Gosekatten då….

DSC_0937DSC_0934DSC_0935DSC_0938

Ahhh men några bilder får ni i a f på flaskan

DSC_0933DSC_0939DSC_0942DSC_0945DSC_0947DSC_0948

Nu ska jag packa ihop det sista här.

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Hoppas du snart mår bättre och att du får en bra flygtripp.
    Vinet har jag sett men inte testat ännu.....gullig kisse.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Otur du har Vivvi. FLyga och må risigt är ingen vidare kombo, hoppas du piggar på dig. Jag ska ju ut och flyga på fredag - och vara borta 10 dar från mina 2 grabs, gissa vem som är mest bekymrad? Inte är det "minstingen" i alla fall :=) De har nu skrivit en matlista och jag får göra en tvättmaskins-checklista.... kram Milla

    SvaraRadera
  3. Jag har inte provat vinet men ska absolut göra det. Bäst är ju kissen, hmmm han är kanske en riktigt vinkännare.
    /C

    SvaraRadera
  4. Jag fick halsbrännan från helvetet av det vinet! Inte fanken var det nån tassel på flaskan heller! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar