VivanDivan

VivanDivan

tisdag 5 juni 2012

En ljuvlig Branting och Svansjön

God morgon alla sötnosar! Idag är jag på mycket bättre humör. Solen skiner, fåglarna kvittrar och barnen är på bra morgonhumör :-) Igår jobbade jag till halv tolv på kvällen så jag hann inte kika runt hos alla er andra som är med i fotoutmaningen. Ska ta igen det ikväll för det är ju lite spännande vad ni har för er på dagarna i bilder :-)

Men spikmattan hanns med i a f men jag tror jag låg helt fel på den för när jag klev upp en timme senare hade jag ännu ondare i nacken och axeln. Brände liksom som sjutton och jag kunde omöjligt somna på flera timmar till. Men konstigt, idag är jag inte ett dugg trött. Kanske just för att solen skiner och det är mini-fredag idag…

Sen måste jag ju bara ställa frågan: Vad lyssnar era barn i sex-årsåldern på? Man kan ju tänka sig Loreen, Danny, Sean Banan mfl men inte min dotter…nej nej, Tchaikovsky ska det vara och inget annat än Svansjön duger åt min lilla tjej. Hon svassar omkring i vardagsrummet på tå med denna på högsta volym.

T får ont i öronen och Felix blir sur för att det inte går att dansa breakdance till. Men inte nog med det. Hon kan sitta i timmar och titta på youtubeklipp med svansjön. Vart ska detta sluta? :-)

Idag hittade jag en klänning som jag faktiskt glömt bort att jag köpt för säkert två månader sedan men tyckt varit lite för somrig. Nu passar den ju jättebra ihop med solen ute och mitt humör. Fina Noelia short sleeve dress från Branting. Älskar verkligen de skira blommorna och det lite linneaktiga tyget. Till har jag jeansleggins Pieces, skor Ella of Sweden, kofta Odd Molly Pointers long cardigan i apricot,  strlk 1, jjeansjacka Odd Molly Bikette jacket strlk 1.

P1230374P1230376P1230371P1230385P1230386P1230372P1230373P1230387P1230377P1230380P1230382P1230383P1230384

Nehej, det här duger inte. Nu iväg till jobbet och ikväll blir det fredagsmys à la Tisdag

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Du är så fin i klänningen! Gillar den bäst som den är eller med fina Pointers long cardigan till. Underbart somrigt. Hoppas solen tittar ut igen och stannar ett tag.
    KRAM!!
    P.S. Du har nog en liten prima ballerina "in the making" därhemma, inte fy skam ;-)

    SvaraRadera
  2. Har spanat på den där klänningen länge, men det har inte blivit ngt köp! Du var jättefin i den!
    Inte ett spår av att du jobbat så länge igår!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Du ser helt ljuvlig ut!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  4. Ljuvlig klänning! Det är faktiskt lite kul att hitta igen kläder man glömt att man har ;)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vad kan man säga förutom att din tös har VERKLIGEN bra smak när det gäller musik. Det ska man bara uppmuntra! Sean Banan kommer och går men Tjajkovskij som verkade på 1800-talet lever än /Kristina ;)

    SvaraRadera
  6. "Svansjön" inget dåligt val....det är otroligt vacker musik....hon vill nog bli en ballerina!
    Klänningen en sommardröm!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  7. Herregud vad snyggt! Vart hittade du klänningen?
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar